Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kaka a revenit cu gol în naţionala Braziliei, în victoria cu 6-0 în faţa Irakului

Kaka a revenit cu gol în naţionala Braziliei, în victoria cu 6-0 în faţa Irakului

Kaka a revenit cu gol în naţionala Braziliei, în victoria cu 6-0 în faţa Irakului
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    12 Oct 2012   •   11:23

Kaka a revenit după mai mult de doi ani în naţionala Braziliei şi a marcat un gol în victoria echipei sale în amicalul disputat la Malmo împotriva Irakului, scor 6-0.

Fotbalistul lui Real Madrid a înscris golul de 3-0, în repriza a doua, după ce Oscar reuşise o dublă în prima parte.

„Sunt foarte fericit pentru acest meci, pentru golul marcat şi pentru că am simţit din nou senzaţia de a fi în echipa naţională. Antrenorul a folosit această partida ca un tes, iar eu m-am simţit ca la o şedinţă de antrenament. Încerc să fac totul bine, pentru a putea continua la naţională şi în viitor”, a declarat Balonul de Aur din 2007.

„A dat câteva pase de clasă şi, de asemenea, a înscris un gol. Dacă va avea continuitate, poate fi un jucător crucial pentru echipa noastră”, l-a lăudat Oscar, mijlocaşul lui Chelsea.

Celelalte goluri ale partidei au fost marcate de Hulk, Neymar şi viitorul jucător al lui Paris St. Germain, Lucas Moura.

Meciul, primul din istorie dintre Brazilia şi Irak, s-a disputat în Suedia, la Malmo, acolo unde există o importantă comunitate irakiană.

Naţionala de fotbal a Irakului este antrenată de Zico, o legendă a fotbalului brazilian, care a participat cu Selecao la trei ediţii ale Cupei Mondiale, în 1978, 1982 şi 1986.

×
Subiecte în articol: Kaka meci amical Brazilia Irak oscar Neymar
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close