Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kaka ar putea merge la Real Madrid pentru 63 de milioane de euro. Transfer - bombă sau din nou petardă?

Kaka ar putea merge la Real Madrid pentru 63 de milioane de euro. Transfer - bombă sau din nou petardă?

Kaka ar putea merge la Real Madrid pentru 63 de milioane de euro. Transfer - bombă sau din nou petardă?
Sursa foto: ricado kaka
16 Mai 2009   •   18:24

Ricardo Kaka, vedeta lui AC Milan şi câştigătorul "Balonului de Aur" în 2007, ar putea ajunge la sfârşitul acestui sezon la cea mai titrată echipă a Spaniei, Real Madrid. Presa iberică a dat ca sigur transferul lui Kaka la gruparea "Blanco", cu singura condiţie ca Florentino Perez să devină preşedintele clubului. Valoarea transferului ar urma să fie de 63 de milioane de euro.
Perez şi-a schimbat, se pare, ţinta, după ce a declarat în nenumărate rânduri că venirea sa ca preşedinte ar fi echivalentă cu achiziţionarea lui Cristiano Ronaldo. Portughezul de aur, însă, ar fi spus că Real Madrid este o "echipă moartă" după meciul cu Barcelona, 2-6, şi se crede că el nu ar vrea să plece cu nici un chip de pe Old Trafford.
Dacă informaţiile publicaţiilor Marca şi As sunt corecte, Kaka va petrece următorii cinci ani pe stadionul Santiago Bernabeu, urmând să primească un salariu "suculent". Opt milioane de euro pe an sau 9,1 milioane sunt variantele vehiculate, sume care l-ar putea aduce pe religiosul jucător în Spania. Kaka ar putea pleca de pe San Siro pentru a-şi ajuta financiar actuala echipă, el declarând şi atunci când a negociat cu Manchester City, în iarnă, că acesta ar fi singurul motiv pentru care ar pleca, dorinţa sa fiind de a deveni căpitanul lui AC Milan.
Venirea jucătorului este condiţionată de alegerea lui Florentino Perez ca preşedinte, iar alegerile pentru această funcţie din cadrul clubului se vor ţine pe 14 iunie, informează Mediafax. Dacă va fi ales, Perez va avea la dispoziţie 200 de milioane de euro pentru transferuri, lucru de care ar putea profita din plin pentru a forma o nouă echipă galactică. Poate de acestă dată una care va cuceri trofee mai des.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Real Madrid AC Milan Cristiano Ronaldo
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close