Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kaka cere lui Manchester City o clauză specială pentru a semna contractul

Kaka cere lui Manchester City o clauză specială pentru a semna contractul

Kaka cere lui Manchester City o clauză specială pentru a semna contractul
Sursa foto: kaka AC MILAN
17 Ian 2009   •   13:59

Mijlocaşul lui Milan Riccardo Kaka este pe cale de a semna un transfer de 120 milioane de euro la Manchester City. Cu toate acestea, ca parte a înţelegerii, el a cerut ca formaţia engleză să introducă o cluază specială în contract.
Il Corriere Dello Sport pretinde că clubul a acceptat cererea prin care ar putea pierde 55 milioane de euro din investiţie la doar un an după instalarea brazilianului în Premier League.
Kaka a cerut o clauză de cedare de 65 milioane de euro, ce i-ar permite să părăsească clubul în 2010 dacă promisiunile şi planurile lui Manchester City nu se materializează.
În plus, brazilianul a cerut o mărire cu 20% a salariului său ca măsură compensatorie pentru că nu va putea juca în Liga Campionilor la anul.
Dacă se ajunge la o înţelegere, Kaka ar putea câltiga în jur de 18 milioane de euro pe sezon. Agenţiile arabe de ştiri scriau vineri că jucătorul ar fi semnat contractul, dar nu a existat o confirmare din partea cluburilor implicate.
Oricum, coechiperul lui Kaka de la club şi naţională, Ronaldinho îl imploră de jucător să rămână pe San Siro.
?Plecarea lui Kaka ar fi un dezastru şi suntem disperaţi să îl ţinem pentru a putea câştiga trofee. Este prea important pentru noi şi este un simbol al lui Milan. Vrem înapoi în Liga Campionilor şi avem nevoie de Kaka pentru asta?, declara ?dinţosul?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldinho Kaka AC Milan Manchester City
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close