Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kaka: Cristiano Ronaldo este favorit pentru Balonul de Aur. Eu nu am nicio şansă

Kaka: Cristiano Ronaldo este favorit pentru Balonul de Aur. Eu nu am nicio şansă

Kaka: Cristiano Ronaldo este favorit pentru Balonul de Aur. Eu nu am nicio şansă
21 Oct 2008   •   23:01

Câştigătorul en-titre al Balonului de Aur, Kaka, este de părere că mijlocaşul lui Manchester United, Cristiano Ronaldo, va câştiga marele premiu din acest an. Ronaldo este mare favorit la victorie după uimitorul sezon în Premier League şi după ce a câştigat Liga Campionilor în sezonul 2007/2008 cu gruparea de pe Old Trafford.
Atacantul lui AC Milan, Kaka, a fost şi el numit printre cei 30 de pretendenţi la Balonul de Aur, dar crede că Ronaldo, care a înscris 42 de goluri în toate competiţiile în sezonul trecut, merită să învingă. ?Sunt realist. Acest premiu nu va mai veni la mine. E păcat, dar e logic. AC Milan nu a avut un sezon bun. Favorit este Cristiano Ronaldo. A câştigat două titluri importante cu Manchester United şi a înscris o grămadă de goluri?, a declarat Kaka.
Lionel Messi de la FC Barcelona se află şi el printre favoriţi la obţinerea trofeului acordat de revista France Football, după o serie de meciuri strălucite pe Camp Nou. Despre el, Kaka a declarat: ?Este genul de jucător care îmi place. La fel ca şi Cristiano Ronaldo, driblează şi înscrie. Face totul de unul singur?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kaka Cristiano Ronaldo Manchester United
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close