Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kaka s-a întors la Milan. Ar fi renunţat la mai mult de jumătate din banii oferiţi de Real Madrid

Kaka s-a întors la Milan. Ar fi renunţat la mai mult de jumătate din banii oferiţi de Real Madrid

Kaka s-a întors la Milan. Ar fi renunţat la mai mult de jumătate din banii oferiţi de Real Madrid
de M.C.    |    02 Sep 2013   •   12:35

A.C. Milan a reuşit pe ultima sută de metri înregimentarea "filului rătăcitor", Ricardo Kaka. Vândut la Real Madrid în 2009, Kaka a semnat cu italienii un contract valabil două sezoane, precizează Eurosport. 

Suma de transfer este una confidenţială, însă se speculează că brazilianul de 31 de ani ar fi ajuns gratis la Milan. Totodată, Kaka a renunţat la contractul generos de la Madrid, de 10 milioane de euro anual, pentru mai puţin de jumătate din această sumă. Jucătorul ar urma să primească 4 milioane de euro în fiecare sezon petrecut la Milan.

De numele lui Kaka se leagă ultimele mari performanţe ale clubului milanez, care a câştigat ultimul trofeu de Liga Campionilor în mare parte graţie brazilianului, care a reuşit să marcheze de 10 ori în stagiunea 2006 - 2007. 

În 2009 Kaka a fost aproape de a semna cu Manchester City, echipă care era pregătită să plătească peste 120 de milioane de euro în schimbul serviciilor sale. Jucătorul a ales însă Real Madrid, care a plătit 65 de milioane pentru vedeta milaneză. În Spania, Kaka a strâns doar 82 de partide în tricoul madrilen, unde nu a mai reuşit să repete evoluţiile din perioada petrecută la Milan. 


×
Subiecte în articol: Kaka AC Milan Real Madrid transfer
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close