Antena 3 Sport Fotbal extern Kaka, Zidane şi Hierro vor juca în "Meciul Împotriva Sărăciei", pentru a ajuta victimele seismului din Haiti

Kaka, Zidane şi Hierro vor juca în "Meciul Împotriva Sărăciei", pentru a ajuta victimele seismului din Haiti

18 Ian 2010   •   18:45
Kaka, Zidane şi Hierro vor juca în "Meciul Împotriva Sărăciei", pentru a ajuta victimele seismului din Haiti

Mijlocaşul brazilian Kaka şi fostul mare jucător Zinedine Zidane vor juca într-un meci caritabil la Lisabona, pe 25 ianuarie, având ca scop strângerea de fonduri pentru victimele cutremurului din Haiti.

"Meciul Împotriva Sărăciei" va fi organizat de clubul portughez Benfica în parteneriat cu Programul de Dezvoltare al Naţiunilor Unite, pe Stadionul Da Luz.

Benfica a anunţat luni că jucătorul lui Real Madrid, Kaka, va face echipă cu foştii jucători Pavel Nedved şi Fernando Hierro, echipa lor urmând să întâlnească o selecţionată a "Starurilor Benficăi", printre care se vor găsi şi foşti jucători, precum Rui Costa.

Arbitrul acestei întâlniri va fi italianul Pierluigi Collina.

ONU estimează că 3 milioane de haitieni au fost afectaţi de seismul de săptămâna trecută, iar două milioane dintre aceştia au nevoie de mâncare.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close