Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kanoute şi-a anunţat retragerea de la naţională, după ce malienii au fost eliminaţi de la Cupa Africii

Kanoute şi-a anunţat retragerea de la naţională, după ce malienii au fost eliminaţi de la Cupa Africii

Kanoute şi-a anunţat retragerea de la naţională, după ce malienii au fost eliminaţi de la Cupa Africii
21 Ian 2010   •   19:10

Frederic Kanoute şi-a anunţat retragerea din fotbalul internaţional, după ce Mali a fost eliminată din faza grupelor la Cupa Africii pe Naţiuni. Atacantul Sevillei a înscris 23 de goluri în cele 38 de partide jucate pentru naţională, de când a ales să joace pentru "vulturi", în dauna Franţei, în 2004.

Mali a fost eliminată luni de la Cupa Africii pe Naţiuni, deşi a învins Malawi cu 3-1 şi a înscris şapte goluri în total - inclusiv două din partea lui Kanoute. "Nu îmi găsesc cuvintele să spun cât de supărat sunt. Chiar mă doare (n.r. această eliminare)".

"După eliminarea din 2008, ne doream să ne descurcăm bine aici. La ultima mea apariţie în această competiţie voiam să ajung cât mai departe. Asta e viaţa. Îmi pare rău că nu am reuşit să îmi ajut echipa mai mult, dar acum mă voi retrage", a declarat Kanoute, care joi s-a prezentat la antrenamentele echipei de club, FC Sevilla.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mali FC Sevilla retragere
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close