Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Keirrison întăreşte lotul Fiorentinei, după suspendarea lui Adrian Mutu

Keirrison întăreşte lotul Fiorentinei, după suspendarea lui Adrian Mutu

Keirrison întăreşte lotul Fiorentinei, după suspendarea lui Adrian Mutu
01 Feb 2010   •   14:44

Fiorentina a dezvăluit că s-a înţeles cu Barcelona pentru împrumutul pentru două sezoane al atacantului Keirrison. Echipa din Serie A a fost forţată să intre pe piaţa transferurilor după ce Adrian Mutu a fost suspendat provizoriu şi riscă o pedeapsă permanentă din cauză că a picat două teste anti-doping.

Gruparea din Florenţa l-a transferat deja pe tânărul Haris Seferovic de la Grasshoppers, dar e aproape să perfecteze deja un al doilea transfer. Iniţial Fiorentina l-a dorit pe Antonio Cassano de la Sampdoria, dar acesta a refuzat.

Brazilianul, în vârstă de 21 de ani, trebuie acum doar să treacă testul medical din Italia. "ACF Fiorentina a ajuns la un acord cu Barcelona pentru transferul temporar al lui Keirrison de Souza Carneiro", se arată într-un comunicat al clubului postat pe site-ul oficial. Keirrison a ajuns la Barcelona de la Palmeiras vara trecută, dar a fost imediat împrumutat echipei portugheze Benfica.

Fiorentina are totodată opţiunea de a-l achiziţiona pe Keirrison permanent, dacă va impresiona în cele două sezoane petrecute în Serie A.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Fiorentina
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close