Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Klose duce Germania la Cupa Mondială prin golul încris în Rusia (VIDEO)

Klose duce Germania la Cupa Mondială prin golul încris în Rusia (VIDEO)

Klose duce Germania la Cupa Mondială prin golul încris în Rusia (VIDEO)
Sursa foto: miroslav klose
10 Oct 2009   •   21:23

Echiipa naţională a Germaniei a câştigat calificarea la Cupa Mondială de anul viitor, după victoria obţinută pe terenul celei mai dificile adversare din preliminarii, Rusia. "Panzerele" s-au impus cu 1-0, prin golul lui Miroslav Klose, iar Germania are un avantaj de patru puncte în faţa Rusiei. Aceasta din urmă este, şi ea, calificată la barajul pentru accederea la CM cu un meci rămas de disputat.
Doar o victorie le aducea elevilor lui Joachim Low certitudinea prezenţei la Mondiale încă de sâmbătă, întrucât şi Rusia avusese un parcurs foarte bun în acest preliminarii, cu şapte victorii şi o înfrângere. Cu toate acestea, Germania s-a dovedit şi mai bună şi, în minutul 35, jucătorii deţinătoarei "bronzului" mondial au făcut o fază de mare spectacol, Klose fiind în cele din urmă angajat în faţa porţii, de unde a înscris cu mult oportunism. Germania a evoluat în ultimele 20 de minute cu un om mai puţin pe teren, după eliminarea lui Jerome Boateng pentru cumul de cartonaşe galbene.
Germania va juca, astfel, liniştită ultima partidă a grupei, cu Finlanda. Prezenţa la Mondialul de anul viitor va fi a 17-a a germanilor la turneul final al Cupei Mondiale, conform Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miroslav Klose Nationala Germaniei CM2010
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close