Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Klose, uluit că arbitrii i-au validat golul contra Fiorentinei. Vezi reuşita în format 3D (VIDEO)

Klose, uluit că arbitrii i-au validat golul contra Fiorentinei. Vezi reuşita în format 3D (VIDEO)

Klose, uluit că arbitrii i-au validat golul contra Fiorentinei. Vezi reuşita în format 3D (VIDEO)
18 Feb 2010   •   15:33

Marcatorul golului victoriei pentru Bayern Munchen în meciul de Liga Campionilor cu Fiorentina, Miroslav Klose, a recunoscut că a fost surprins să îşi vadă reuşita validată de arbitrul Tom Henning Ovrebo.

Echipa lui Louis van Gaal a câştigat cu 2-1 manşa tur a optimilor împotriva italienilor, Klose înscriind golul victoriei în ultimul minut, după o nouă decizie controversată a "fluieraşului" norvegian.

Acesta a greşit când a anulat un gol înscris de Mario Gomez pentru a dicta penalty, uitând de legea avantajului, iar apoi l-a eliminat destul de uşor pe fundaşul Massimo Gobbi de la Fiorentina, pentru ca în final să îi permită lui Klose să înscrie nemarcat dintr-o poziţie de ofsaid.

"Nu am văzut reluările, dar am simţit că a fost ofsaid", a declarat la finalul partidei internaţionalul german.

Jurnaliştii de la Bild au realizat "o reprezentare 3D a golului":


Preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, a recunoscut şi el că echipa din Munchen a fost norocoasă. "Am câştigat, putem fi fericiţi şi să mergem optimişti la Florenţa. Da, a fost ofsaid... am avut noroc să ne fie oferit un asemenea gol, dar a fost meritat", a spus Rummenigge.

Presa din Italia nu a fost însă la fel de blândă la adresa arbitrului. "Bayern a furat Fiorentina", a titrat cotidianul Il Giornale, în timp ce Corriere dello Sport a tirat: "UEFA nu mai poate închide ochii. Este o ruşine fără precedent ceea ce s-a petrecut la Munchen. Bayern a învins cu ajutorul arbitrilor o echipă frumoasă, destoinică şi curajoasă a Fiorentinei". "Ce furt la Munchen" a scris şi Gazzetta dello Sport, care a enumerat şi alte probleme ale norvegianului: un gol perfect valabil înscris de Luca Toni într-un meci Italia - România, scor 1-1, la Euro-2008, şi patru penalty-uri neacordate lui Chelsea în semifinala Ligii Campionilor din 2009, cu Barcelona.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miroslav Klose Liga Campionilor
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close