Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kobe Bryant: Leo Messi este un jucător fenomenal. Cel mai bun pe care l-am văzut

Kobe Bryant: Leo Messi este un jucător fenomenal. Cel mai bun pe care l-am văzut

Kobe Bryant: Leo Messi este un jucător fenomenal. Cel mai bun pe care l-am văzut
15 Apr 2010   •   14:26

Vedeta echipei de baschet Los Angeles Lakers, Kobe Bryant, l-a lăudat pe Lionel Messi, după prestaţiile incredibile ale argentinianului în tricoul Barcelonei. "Este cel mai bun jucător pe care l-am văzut vreodată. Sunt uimit când cel mai bun jucător din lume continuă să inventeze lucruri pe care nu le-am mai văzut. Are încă potenţial să crească şi să se dezvolte, mai ales că este foarte tânăr", a declarat Kobe Bryant.

"Încerc să urmăresc toate meciurile Barcelonei pe TV când nu am meciuri. De exemplu, ce a făcut Messi săptămâna trecută împotriva lui Arsenal în Liga Campionilor a fost incredibil. Este un jucător fenomenal, se bate pentru fiecare minge, munceşte mai mult decât oricine, ţine mingea la picior indiferent ce se întâmplă în jurul lui. Este un jucător în faţa căruia te aperi foarte greu", a mai spus celebrul baschetbalist.

Rugat să comenteze declaraţiile lui Arsene Wenger că Messi este ca un jucător din Playstation, Bryant a spus că adevărul nu este foarte departe: "Este un bun mod de a pune lucrurile. Messi este un jucător foarte creativ şi nu ştii niciodată ce o să facă. Creează spectacol pentru fani de fiecare dată când atinge mingea".

În final, Bryant a dezvăluit de ce este un fan al fotbalului şi al Barcelonei în mod special. "Am crescut în Milano, unde tatăl meu a jucat baschet şi fotbalul a fost mereu un sport care m-a atras. Când am crescut, am urmărit mereu marii jucători şi mi-a plăcut foarte mult Ronaldinho pe vremea când juca la Barca. Apoi, erupţia lui Messi a fost spectaculoasă", a spus Bryant.

Los Angeles Lakers va călători la Barcelona în octombrie pentru a lua parte la un meci amical împotriva formaţiei de baschet blaugrana, Regal Barca.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant Lionel Messi
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close