Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kolo Toure a fost suspendat şase luni pentru că a fost depistat pozitiv la un control antidoping

Kolo Toure a fost suspendat şase luni pentru că a fost depistat pozitiv la un control antidoping

Kolo Toure a fost suspendat şase luni pentru că a fost depistat pozitiv la un control antidoping
27 Mai 2011   •   11:17

Kolo Toure nu va evolua în debutul sezonului viitor, după ce a primit o suspendare de şase luni pentru că a fost depistat pozitiv la un control antidoping de la începutul acestui an.

Suspendarea fundaşului lui Manchester City este calculată din data de 2 martie, atunci când a fost oprit provizoriu să evolueze, astfel că de pe 2 septembrie va putea reveni pe teren. Jucătorul ivorian se va afla însă în continuare în atenţia celor care se ocupă cu testele antidoping în următorii doi ani, când va fi nevoit să treacă de mai multe controale.

A fost o perioadă dificilă pentru mine şi sunt foarte trist că am ratat victoria echipei mele în Cupa Angliei şi sezonul care a dus la calificarea în Liga Campionilor. Sunt însă fericit că voi putea reveni pe teren în septembrie şi le mulţumesc oficialilor federaţiei pentru înţelegerea de care au dat dovadă”, a declarat Toure imediat după aflarea sentinţei.

×
Subiecte în articol: suspendare Manchester City
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close