Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kuzmanovici vs Mutu: "Adi, fără supărare, dar o să facem ceva pe echipa voastră"

Kuzmanovici vs Mutu: "Adi, fără supărare, dar o să facem ceva pe echipa voastră"

Kuzmanovici vs Mutu: "Adi, fără supărare, dar o să facem ceva pe echipa voastră"
Sursa foto: zdravko kuzmanovici
24 Mar 2009   •   16:24

În secţiunea specială "Duelli Viola" a site-ului violachannel.tv, atacantul român Adrian Mutu şi mijlocaşul sârb Zdravko Kuzmanovici, ambii jucători ai Fiorentinei, au prefaţat meciul dintre România şi Serbia, care se va disputa sâmbătă la Constanţa, în cadrul preliminariilor CM 2010.
Duelul a început cu cei doi jucători intonând imnurile naţionale ale ţărilor de origine şi a continuat cu câteva răspunsuri date de cei doi la întrebări similare. Mutu şi Kuzmanovici nu au ratat ocazia ce a se "înţepa" unul pe celălalt. Dacă românul a răspuns cât de cât serios la întrebările reporterului violachannel, Kuzmanovici a fost pus pe şotii, provocându-l pe Mutu.
Cel mai amuzant răspuns dat de sârbun Kuzmanovici a fost:
"Noi suntem prea puternici. O sa venim fără frică şi o să facem ceva pe echipa voastră".
"Nu-mi place nimic la Mutu", a declarat sârbul atunci când a fost întrebat ce impresie i-a lăsat ca jucător adversatul său de sâmbătă. Cu toate acestea, Kuzmanovici a "dres-o" până la urmă şi a declarat că Mutu este un mare jucător. Dacă la cruţat pe colegul său de la Fiorentina, sârbul nu a fost atât de blând cu echipa naţională a României, despre care a spus că va pierde la Constanţa cu scorul de 5-0. "Briliantul", în schimb, a dat un prognostic mai puţin spectaculos, 2-0 pentru echipa condusă de Victor Piţurcă.
Partida România - Serbia se va disputa sâmbătă, începând cu ora 20.45, pe arena "Farul" din Constanţa, în preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud din 2010.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu CM2010 AC Fiorentina
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close