Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Amsterdam, ca la Ploieşti: Portarul lui Alkmaar a luat la bătaie un fan intrat pe teren

La Amsterdam, ca la Ploieşti: Portarul lui Alkmaar a luat la bătaie un fan intrat pe teren

La Amsterdam, ca la Ploieşti: Portarul lui Alkmaar a luat la bătaie un fan intrat pe teren
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    22 Dec 2011   •   09:31

Scenele de la meciul de Liga I dintre Petrolul şi Steaua, când un fan al ploieştenilor a intrat pe teren şi l-a lovit pe Galamaz, apoi a fost luat la bătaie de Novak Martinovic, s-au repetat la partida de la Amsterdam dintre Ajax şi AZ Alkmaar, din Cupa Olandei.

În finalul primei reprize, la scorul de 1-0 în favoarea lui Ajax, un suporter al „lăncierilor” a pătruns pe teren, însă nu a apucat să facă victime, pentru că portarul celor de la AZ Alkmaar, Esteban Alvarado, a reuşit să-l oprească la timp, printr-un procedeu asemănător cu cel folosit de fundaşul stelist la Ploieşti.

Arbitrul întâlnirii a reacţionat la fel ca şi Robert Dumitru, eliminându-l pe goalkeeperul de 22 de ani, dar, spre deosebire de centralul român, a şi pus capăt partidei imediat.

Cel mai probabil, Ajax va pierde la masa verde meciul, clubul din Amsterdam urmând să primească şi o amendă, pe lângă o posibilă suspendare.

 

×
Subiecte în articol: Ajax Amsterdam violente
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close