Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Fiorentina, zmeu. Mutu, ridicat în slăvi de presa italiană după Fiorentina - Debrecen

La Fiorentina, zmeu. Mutu, ridicat în slăvi de presa italiană după Fiorentina - Debrecen

La Fiorentina, zmeu. Mutu, ridicat în slăvi de presa italiană după Fiorentina - Debrecen
Sursa foto: adrian mutu
05 Noi 2009   •   18:51

Adrian Mutu nu şi-a pierdut nimic din strălucire în Italia, şi a reuşit o nouă evoluţie excelentă pentru echipa de club, Fiorentina, în Liga Campionilor. Toscanii au învins Debrecen cu 5-2 într-o partidă în care Mutu a deschis scorul şi a fost declarat omul meciurilor. După meci, presa din "Cizmă" a vorbit numai la superlativ pe atacantul care atrage atenţia presei de scandal doar cât este în România, prin acţiunile sale.
"Mutu a marcat golul care a deschis practic meciul, dar cel mai mare merit al său a fost acela de a se fi pus în slujba echipei. I-a presat pe adversari: cu un genunchi umflat nu se poate face mai mult", a scris violaplanet.com, care l-a notat pe Mutu cu 7,5, potrivit Mediafax.
Mai în glumă, mai în serius, Fiorentinanews.com l-a lăudat pe Mutu pentru prestaţia cu Debrecen, spunând că în celelalte partide românul nu este acelaşi.
"Mutu joacă bine doar împotriva echipei Debrecen. Lăsând gluma la o parte, împotriva acestei echipe şi-a deschis într-adevăr un cont de vreme ce a marcat trei goluri în două jocuri. A testat de mai multe ori poarta adversă", a notat sursa amintită.
"Mutu s-a văzut în fazele decisive şi a arătat că mai este încă un campion", a precizat şi site-ul calciomercato.com.
Adrian Mutu a fost integralist în meciul de miercuri de pe "Artemio Franchi" din Firenze şi a înscris în minutul 14 pentru 1-0. Pe lângă golul înscris, românul a avut multe alte ocazii şi a oferit pase utile colegilor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Adrian Mutu fiorentina Liga Campionilor
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close