Antena 3 CNN Sport Fotbal extern LA Galaxy consideră ridicolă oferta făcută de AC Milan pentru transferul lui Beckham

LA Galaxy consideră ridicolă oferta făcută de AC Milan pentru transferul lui Beckham

LA Galaxy consideră ridicolă oferta făcută de AC Milan pentru transferul lui Beckham
Sursa foto: David Beckham
20 Feb 2009   •   13:40

Tim Leiweke, directorul general al AEG, companie care are în proprietate clubul de fotbal Los Angeles Galaxy, a făcut o declaraţie care poate fi considerată cel puţin amuzantă. Clubul italian AC Milan care, aşa cum se ştie, vrea să îl cumpere pe David Beckham şi face nenumărate declaraţii publice în acest sens, a făcut o ofertă de 3 milioane de euro pentru englez. Gruparea din MLS a refuzat oferta în câteva secunde, mai spune americanul.
"În urmă cu două săptămâni, AC Milan ne-a făcut o ofertă ridicolă (3 milioane de dolari, susţine Gazzetta dello Sport), pe care am refuzat-o în câteva secunde. Cu această sumă, LA Galaxy nu acoperă nici măcar banii câştigaţi din tricourile cu Beckham vândute. De atunci nu mai avem nici o veste. Şi nu există întâlniri private", a ţinut să precizeze Leiweke, potrivit Mediafax.
David Beckham este împrumutat de LA Galaxy la AC Milan până pe 9 martie, moment în care englezul trebuie să se întoarcă la echipa de care aparţine. Becks s-a integrat, însă, foarte repede la formaţia din Capitala Modei din Italia şi ar dori să rămână în Milano, dacă "rossoneri" reuşesc să îi convingă pe americani pentru un transfer definitiv. Oficialii lui Galaxy, însă, îl vor pe Beckham înapoi la echipă şi nici nu se gândesc să negocieze o sumă sub 10 milioane de euro pentru fostul căpitan al reprezentativei Angliei.
"Să fie lucrurile clare. David este un profesionist incredibil şi sunt mulţumit că îi merge bine la AC Milan. David îmi este prieten şi mi-a cerut să iau în considerare ce propunere face AC Milan. Am acceptat pentru că îi vreau binele. Însă nu sunt dispus să accept orice. La 9 martie, Beckham va fi la Los Angeles şi va munci cu aceeaşi seriozitate şi aceea implicare ca şi înainte. Şi el ştie că nu are posibilitatea de a rupe contractul decât la finalul anului 2009", a adăugat Leiweke, conform sursei amintite .

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: david beckham Los Angeles Galaxy AC Milan
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close