Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Barcelona câştigă la Mallorca şi se desprinde la şapte puncte de Real Madrid

La Liga: Barcelona câştigă la Mallorca şi se desprinde la şapte puncte de Real Madrid

La Liga: Barcelona câştigă la Mallorca şi se desprinde la şapte puncte de Real Madrid
27 Feb 2011   •   12:15

FC Barcelona îşi continuă parcursul de regularitate în campionatul spaniol. Catalanii au învins în etapa a 25-a în deplasarea de la Mallorca, scor 3-0, şi s-au desprins la şapte puncte de principala urmăritoare, Real Madrid, care n-a reuşit decât o remiză albă la La Coruna.

 
Echipa lui Guardiola încerca să egaleze recordul vechi de 31 de ani al lui Real Sociedad, de 19 meciuri consecutive fără înfrângere în deplasare, în campionat. Messi a deschis scorul pentru catalani, pentru ca Villa şi Pedro să înscrie şi ei în a doua repriză şi să stabilească scorul final al partidei cu Mallorca, 3-0. 
 
Mai important decât noul record al formaţiei blaugrana a fost semieşecul Realului la La Coruna. Madrilenii au încheiat la egalitate, scor 0-0, împotriva lui Deportivo şi se află acum la şapte puncte în urma Barcelonei. La finalul partidei de pe El Riazor, Jose Mourinho i-a acuzat pe cei care au făcut programul că nu au oferit echipei sale o zi în plus de odihnă, după confruntarea din Liga Campionilor cu Lyon.
 
Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă jucam duminică, dar ar fi fost mai corect. Am fi putut oferi jucătorilor care au jucat mai mult o zi în plus de odihnă, am fi putut să ne antrenăm o zi în plus. Cei care fac calendarul fac doar ce vor şi continuă în acest fel”, a spus Mourinho.
 
La Liga, etapa a 25-a
 
Atletico Madrid - Sevilla 2-2 (Koke 47, Reyes 77 / Negredo 42, Rakitic 66)
 
Espanyol - Sociedad 4-1 (Estrada 42 autogol, Garcia 54, Callejon 81, Marquez 90 / Estrada 44)
 
Gijon - Zaragoza 0-0
 
Mallorca - Barcelona 0-3 (Messi 38, Villa 57, Pedro 66)
 
La Coruna - Real Madrid 0-0

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close