Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Hattrickul lui Messi aduce a 16-a victorie consecutivă a Barcelonei

La Liga: Hattrickul lui Messi aduce a 16-a victorie consecutivă a Barcelonei

La Liga: Hattrickul lui Messi aduce a 16-a victorie consecutivă a Barcelonei
Sursa foto: Foto: lionelmessifan.com
06 Feb 2011   •   19:45

Niciun record cu rezistă în faţa Barcelonei. Catalanii au învins cu 3-0 pe Atletico Madrid şi au ajuns la cea de 16-a victorie consecutivă în campionat, cu una mai mult decât precedenta performanţă, 15 succese la rând, stabilită de Real Madrid în sezonul 1960/61.

Cel care a condus ofensiva blaugrana a fost şi de această dată Lionel Messi, care a reuşit un hattrick şi a ajuns la cota 24 de goluri marcate în actualul campionat, cu două mai multe decât Cristiano Ronaldo.

Atletico a venit pe Camp Nou cu speranţa de a obţine un rezultat favorabil, care să o menţină în lupta pentru un loc de Europa League. Madrilenii au avut însă în faţă un Messi aflat din nou în zi mare.

Argentinianul a deschis scorul în minutul 17 şi tot el l-a majorat după jumătate de oră de joc. Oaspeţii ar fi putut marca în debutul părţii secunde, însă Pique a respins de pe linia porţii şutul trimis de Forlan. Scorul final a fost stabilit în minutul 79 tot de câştigătorul Balonului de Aur, care şi-a completat astfel cel de-al zecelea hattrick în tricoul Barcelonei.

În urma acestui rezultat, catalanii ajung la 61 de puncte, cu zece mai multe decât Real Madrid, care întâlneşte duminică pe Real Sociedad.

Surpriza etapei s-a produs în meciul Villareal-Levante. Gazdele, locul 3 în clasament, au pierdut în faţa antepenultimei clasate cu 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Valdo în minutul 48.

Rezultate La Liga, etapa a 22-a

Almeria - Espanyol 3-2

Athletic Bilbao - Sporting Gijon 3-0

Getafe - La Coruna 4-1

Osasuna - Mallorca 1-1

Zaragoza - Santander 1-1

Villareal - Levante 0-1

Barcelona - Atletico Madrid 3-0

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close