Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Prima victorie pentru Real Madrid. Barcelona, singura echipă cu punctaj maxim

La Liga: Prima victorie pentru Real Madrid. Barcelona, singura echipă cu punctaj maxim

La Liga: Prima victorie pentru Real Madrid. Barcelona, singura echipă cu punctaj maxim
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    03 Sep 2012   •   12:25

Real Madrid a obţinut prima victorie din actuala ediţie de campionat din Spania, în timp ce Barcelona a rămas singura echipă cu punctaj maxim după trei etape.

Cristiano Ronaldo, cu o dublă, şi Gonzalo Higuain au marcat golurile prin care Real Madrid a câştigat cu 3-0 pe teren propriu în faţa celor de la Granada.

La oaspeţi, Gabriel Torje, împrumutat de la Udinese, a intrat în repriza a doua, în minutul 69, fără a reuşi să se facă remarcat.

Pentru actuala campioană a Spaniei, acesta a fost primul succes din noua ediţie din La Liga, după remiza cu Valencia şi înfrângerea cu Getafe.

Marea rivală a madrilenilor, FC Barcelona, a câştigat pe Cap Nou în faţa Valenciei, scor 1-0, graţie reuşitei lui Adriano din minutul 22.

În urma acestei victorii, formaţia catalană a preluat poziţia de lider al clasamentului, fiind singura echipa cu punctaj maxim după trei etape.

După două înfrângeri consecutive, Bilbao a dat semne de viaţă, impunându-se cu 2-0 în faţa celor de la Real Valladolid, în timp ce nou-promovata Celta Vigo a obţinut de asemenea prima victorie stagională, 2-0 cu Osasuna.

Cel mai spectaculos meci al rundei a fost cel dintre Levante şi Espanyol. Catalanii au condus cu 2-0 la pauză, însă surpiza ediţiei trecute de campionat a revenit senzaţional în partea a doua, reuşind să înscrie de trei ori, ultima oară în minutul 90, şi să obţină o victorie nesperată la un moment dat.

La Liga, Rezultate etapa a 3-a: Celta Vigo - Osasuna 2-0, La Coruna - Getafe 1-1, Mallorca - Sociedad 1-0, Zaragoza - Malaga 0-1, Bilbao - Valladolid 2-0, Barcelona - Valencia 1-0, Levante - Espanyol 3-2, Rayo Vallecano - Sevilla 0-0, Real Madrid - Granada 3-0

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close