Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Real Madrid câştigă cu emoţii la Mallorca şi încheie turul pe primul loc

La Liga: Real Madrid câştigă cu emoţii la Mallorca şi încheie turul pe primul loc

La Liga: Real Madrid câştigă cu emoţii la Mallorca şi încheie turul pe primul loc
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    15 Ian 2012   •   11:21

Real Madrid a revenit după ce a fost condusă la pauză pe terenul lui Real Mallorca, impunându-se cu 2-1 şi asigurându-şi prima poziţie la finalul turului din La Liga.

 
Echipa lui Jose Mourinho are 8 puncte în faţa rivalei Barcelona, care va juca duminică seară, pe teren propriu, cu Betis Sevilla.
 
Israelianul Tomer Hemed a deschis scorul cu o frumoasă lovitură de cap în finalul primei reprize, însă madrilenii au întors rezultatul în ultimele 20 de minute ale partidei, prin golurile marcate de Gonzalo Higuain şi Jose Callejon.
 
Am jucat împotriva unei echipe cu un antrenor foarte bun şi care a fost perfect organizată în defensivă. Mallorca a pregătit excelent acest meci. Au ştiut exact la ce să se aştepte din partea noastră şi au rămas concentraţi pentru a nu face greşeli”, a declarat Mourinho la finalul întâlnirii.
 
Surpriza serii a fost produsă de Real Sociedad, care a câştigat cu 1-0 pe terenul Valenciei, graţie golului marcat în minutul 56 de Antoine Griezmann, în timp ce ambiţiile Sevillei de a ocupa un loc de Liga Campionilor la finalul sezonului au suferit o nouă lovitură, după 0-0 acasă cu Espanyol Barcelona.
 
Ultima clasată, Real Zaragoza, nu a reuşit decât o remiză pe teren propriu cu Getafe (1-1), iar Rayo Vallecano a obţinut o victorie importantă în deplasare, 2-1 cu Granada.
 
Rezultate La Liga, etapa a 19-a: Zaragoza - Getafe 1-1, Granada - Rayo Vallecano 1-2, Sevilla - Espanyol 0-0, Mallorca - Real Madrid 1-2, Valencia - Sociedad 0-1
 
Clasament: 1.Real Madrid 46p, 2.FC Barcelona 38p (17j), 3.Valencia 34p, 4.Levante 30p (17j)... 18.Villarreal 16p (17j), 19.Gijon 15p (17j), 20.Zaragoza 11p.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close