Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Real Madrid profită de pasul greşit al Barcelonei

La Liga: Real Madrid profită de pasul greşit al Barcelonei

La Liga: Real Madrid profită de pasul greşit al Barcelonei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Sep 2011   •   14:52

FC Barcelona a făcut primul pas greşit din actuala ediţie a campionatului Spaniei. Câştigătoarea Ligii Campionilor a condus cu 2-0 la Sociedad, dar a fost egalată în debutul reprizei a doua, de remiza catalanilor profitând Real Madrid, învingătoare cu 4-2 în faţa lui Getafe, rezultat în urma căruia echipa lui Mourinho ia un avans de două puncte faţă de principala sa rivală.

 
La San Sebastian, elevii lui Guardiola au început tare, Xavi şi Fabregas ducând scorul la 2-0 în favoarea Barcelonei după numai 12 minute. Galopul de sănătate pe care îl aştepta toată lumea nu a venit, ba mai mult, bascii au reuşit să egaleze în startul părţii secunde.
 
Agirretxe a redus din diferenţă pentru Sociedad în minutul 59, pentru ca imediat Griezmann să restabilească egalitatea, rezultat care s-a păstrat până la final.
 
Pe Santiago Bernabeu, Benzema a deschis scorul în meciul Real Madrid-Getafe după un sfert de oră, însă oaspeţii au egalat cu cinci minute înainte de pauză, prin Miku. Echipa din capitala Spaniei a revenit în avantaj în debutul părţii secunde, când Cristiano Ronaldo a transformat un penalty pe care tot el l-a obţinut, pentru ca Benzema să facă dubla în minutul 70.
 
Miku a readus-o pe Getafe în joc, cu un gol marcat cu un sfert de oră înainte de final, însă Higuain a înlăturat toate emoţiile pentru formaţia lui Mourinho în minutul 89, când a marcat pentru 4-2.
 
Maximum de puncte după două meciuri are şi Valencia. „Liliecii” au învins în etapa a 3-a cu 1-0 pe Atletico Madrid, unicul gol al partidei de pe Mestalla fiind marcat de Roberto Soldado, în minutul 52.
 
Deşi a evoluat în inferoritate numerică din minutul 22, portarul Diego Lopez fiind eliminat, şi a fost condusă cu 1-0, Villarreal a fost foarte aproape de a învinge Sevilla pe teren propriu. Italianul Rossi, din penalty, şi Ruben au întors rezultatul pentru „submarinul galben”, după ce Negredo deschisese scorul, însă oaspeţii au făcut 2-2 cu patru minte înainte de final, prin Alexis.
 
Rezultate La Liga, etapa a 3-a
 
Real Sociedad - FC Barcelona 2-2
Villarreal - Sevilla 2-2
Real Madrid - Getafe 4-2
Valencia - Atletico Madrid 1-0

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close