Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Real Madrid şi Barcelona câştigă la scor. Primul eşec pentru Valencia

La Liga: Real Madrid şi Barcelona câştigă la scor. Primul eşec pentru Valencia

La Liga: Real Madrid şi Barcelona câştigă la scor. Primul eşec pentru Valencia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    25 Sep 2011   •   11:05

Lucrurile încep să reintre în normal în campionatul Spaniei. După două etape consecutive fără gol marcat, Real Madrid a obţinut un nou succes categoric, în timp ce Barcelona şi-a revenit după remiza de la Valencia şi a distrus-o pe Atletico Madrid. În acest timp, „liliecii au siferit prima înfrângere a sezonului.

 
Venită după o înfrângere şi o remiză, Real Madrid s-a văzut condusă pe propriul teren de nou-promovata Rayo Vallecano încă din minutul 1, când Michu a profitat de respingerea greşită a lui Casillas şi a deschis scorul. Trupa lui Mourinho a întors rezultatul până la pauză, prin reuşitele lui Cristiano Ronaldo şi Higuain, pentru ca portughezul să facă dubla imediat după pauză, din penalty.
 
Oaspeţii au revenit în meci, prin acelaşi Michu, iar madrilenii au rămas în zece, după eliminarea argentinianului Di Maria. Chiar şi în inferioritate, Real a mai marcat de trei ori până la final. Fundaşul de 18 ani transferat de la Lens, Varane, a devenit cel mai tânăr marcator străin din istoria echipei din capitala Spaniei, iar Benzema şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.
 
Scorul final, 6-2, a fost stabilit de Cristiano Ronaldo, care şi-a completat hattrick-ul după ce a transformat un al doilea penalty acordat gazdelor.
 
Barcelona a răspuns la victoria rivalei cu un 5-0 în faţa lui Atletico Madrid, pe Camp Nou. Elevii lui Pep Guardiola au avut nevoie de doar nouă minute pentru a înscrie pentru prima oară, prin David Villa, iar după un sfert de oră era deja 2-0, Miranda trimiţând nefericit în propria poartă. Din acel moment, Leo Messi a luat prim-planul şi a reuşit un hattrick prin care a stabilit rezultatul final.
 
Sevilla a învins pe teren propriu cu 1-0 pe Valencia, la capătul unui meci cu trei eliminări, Trochowski şi Escude de la gazde, Aduriz de la oaspeţi, şi un penalty ratat de Ever Banega, în repriza a doua. Unicul gol al meciului a fost marcat de Frederic Kanoute, în minutul 18.
 
Într-o altă partidă disputată sâmbătă, Athletic Bilbao nu a reuşit decât o remiză acasă cu Villarreal, scor 1-1. Gabilondo a înscris în finalul primei reprize pentru basci, dar brazilianul Nilmar a egalat imediat după pauză.
 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close