Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Laurențiu Reghecampf, un nou dezastru în Liga Campionilor Asiei

Laurențiu Reghecampf, un nou dezastru în Liga Campionilor Asiei

Laurențiu Reghecampf, un nou dezastru în Liga Campionilor Asiei
06 Mar 2018   •   16:51

Echipa Al-Wahda Dubai, din Emiratele Arabe Unite, antrenată de românul Laurenţiu Reghecampf, a suferit marţi o nou înfrângere în Grupa B a Ligii Campionilor Asiei la fotbal, înclinându-se cu 2-0 pe terenul iranienilor de la Zob Ahan.

Ambele goluri au fost reuşite de Morteza Tabrizi, în minutele 34 şi 73.

Al-Wahda are trei înfrângeri în tot atâtea meciuri în Grupa B, cu un golaveraj dezastruos, 2-10. Primul joc a fost pierdut cu 5-0 pe terenul lui Lokomotiv Taşkent (Uzbekistan), după care a venit eşecul de acasă, cu 3-2, în faţa qatarienilor de la Al-Duhail SC. Liderul grupei este Al-Duhail, 6 puncte (2 jocuri), urmată de Zob Ahan, 6 puncte, Lokomotiv Taşkent, 3 puncte (2 jocuri), Al-Wahda, 0 p.

În campionat, Al-Wahda este pe locul 2, la patru puncte de liderul Al Ain, care a învins-o joi cu 6-2. Cel mai cunoscut jucător al echipei lui Reghecampf este maghiarul Balazs Dzsudzsak.

În aceeaşi grupă va avea loc marţi întâlnirea Al-Duhail - Lokmotiv Taşkent.

Tot în Liga Campionilor Asiei, în Grupa E, formaţia sud-coreeană Jeonbuk Motors a surclasat marţi acasă echipa chineză Tianjin Quanjian, cu scorul de 6-3. În Grupa G, formaţia chineză Guangzhou Evregrande s-a impus în faţa propriului public cu scorul de 5-3 în faţa lui Jeju United (Coreea de Sud).

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Laurentiu Reghecampf
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close