Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lavezzi, noul Maradona de la Napoli: Mă vrea Chelsea, dar nu plec

Lavezzi, noul Maradona de la Napoli: Mă vrea Chelsea, dar nu plec

Lavezzi, noul Maradona de la Napoli: Mă vrea Chelsea, dar nu plec
15 Noi 2008   •   17:14

Ezequiel Lavezzi a fost cea mai plăcută surpriză a acestui campionat în Serie A. Evoluţiile sale alături de napoletani, ce au dus echipa să lupte pentru prima poziţie în clasament au stârnit interesul lui Chelsea. Cu toate acestea, atacantul face o adevărată declaraţie oraşului Napoli şi spune că nu vrea să plece. ?Eu vreau să rămân. Ştiu că Chelsea m-a căutat, dar de aceste tratative se ocupă managerul şi clubul. Cred că nu există nici o intenţie să mă cedeze şi sunt fericit- la Napoli mă simt foarte bine?, scrie Gazzetta delo Sport.
?Mă simt prea bine cu aceşti suporteri. Sunt asediat în restaurante,iar la cumpărături fac precum Diego: mă duc după închidere. Dar lumea îmi transmite entuziasmul, iar echipa s-a întărit?, vorbea argentinianul despre cei 3-4 jucători aduşi şi care s-au adaptat foarte bine la Napoli.
Deşi în Italia este asaltat de fani, care îi fac viaţa aproape imposibilă, atacantul povestea că în Argentina încă reuşeşte să treacă neobservat.
Napoli este pe locul patru în clasament, la egalitate de puncte cu AC Milan, dar se află la un singur punct de Inter Milan ?liderul clasamentului, care şi un joc în plus însă.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Diego Maradona Napoli Serie A
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close