Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lavezzi salvează Argentina de la o înfrângere ruşinoasă cu Bolivia

Lavezzi salvează Argentina de la o înfrângere ruşinoasă cu Bolivia

Lavezzi salvează Argentina de la o înfrângere ruşinoasă cu Bolivia
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    12 Noi 2011   •   11:01

Argentina îşi continuă startul neconvingător din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, după ce a obţinut doar un rezultat de egalitate pe teren propriu în faţa Boliviei, scor 1-1.

Veniţi după eşecul din Venezuela (0-1), argentinienii s-au văzut conduşi în minutul 56 al partidei de la Buenos Aires, când Marcelo Martins a profitat de greşeala lui Martin Demichelis şi a deschis scorul. Salvarea gazdelor a venit de la atacantul lui Napoli, Ezequiel Lavezzi, care a egalat după patru minute în urma unei pase primite de la Ricky Alvarez.

Este un punct mare pentru noi, mai ales că a fost obţinut împotriva unui asemenea adversar. Pentru felul în care am muncit cu toţii, merităm acest rezultat”, a declarat Martins, autorul golului bolivian.

De pasul greşit al „pumelor” a profitat Uruguay, care a învins cu 4-0 o naţională a statului Chile lipsită de cinci dintre cei mai importanţi jucători, excluşi din lot după ce au venit beţi în cantonament, şi s-a desprins în fruntea clasamentului din calificările sud-americane.

Eroul întâlnirii de la Montevideo a fost Luis Suarez, atacantul lui Liverpool marcând toate cele patru goluri ale campioanei din America de Sud.

Este pentru prima oară când înscrie de patru ori într-un meci la echipa naţională şi sunt foarte fericit pentru asta. Dar cel mai important lucru este că am câştigat, în faţa propriilor fani şi contra unei rivale directe la calificare”, a spus Suarez.

Venezuela confirmă creşeterea din ultima perioadă şi a obţinut o remiză în Columbia, scor 1-1, în timp ce naţionala Paraguayului a învins acasă Ecuadorul cu 2-1.

În preliminariile Cupei Mondiale din 2014, zona America de Sud, Uruguay este lider, cu 7 puncte, fiind urmată de Argentina, Columbia, Paraguay şi Venezuela, toate cu câte 4 puncte.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close