Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio elimină Juventus din Cupa Italiei şi merge în finală după ce a învins cu 2-1 la Torino (VIDEO)

Lazio elimină Juventus din Cupa Italiei şi merge în finală după ce a învins cu 2-1 la Torino (VIDEO)

Lazio elimină Juventus din Cupa Italiei şi merge în finală după ce a învins cu 2-1 la Torino (VIDEO)
Sursa foto: kolarov
22 Apr 2009   •   23:55

Juventus a rămas fără orice şansă de a mai câştiga un trofeu în acest an după ce a fost eliminată de Lazio din semifinalele Cupei Italiei. Echipa lui Claudio Ranieri pierduse prima manşă cu 2-1 şi avea nevoie de o victorie, dar a pierdut şi în retur, acasă, cu 2-1, fiind scoasă din competiţie fără drept de apel. Lazio va întâlni în ultimul act câştigătoarea dintre Inter şi Sampdoria.
Partida de pe Stadio Olimpico din Torino a arătat exact aşa cum nu îşi dorea Claudio Ranieri. Tehnicianul "bianconerilor" a văzut, cu susprindere, că Lazio nu a venit la Torino să se apere, ci oferă, chiar, o replică pe măsură echipei care, până de curând, spera încă la câştigarea Scudetto în Italia. Minutul 38 a adus, practic, începutul sfârşitului pentru Juventus. Mauro Matias Zarate a şutat de la 25 de metri, cu efect, nici măcar marele Buffon neavând vreo şansă de a prinde această minge. Minutul 52 a adus golul care a eliminat dubiile.
Aleksandar Kolarov, sârbul cu care Radu Ştefan se bate pentru postul de titular pe postul de fundaş stânga la Lazio, şi-a adus echipa cu două goluri în avantaj, după ce a şutul său de la 30 de metri a fost deviat de Grygera şi l-a învins pe Buffon. Golul din minutul 64 al lui Alessandro Del Piero nu a mai contat decât pentru cărţile de istorie, Lazio impunându-se clar în două manşe cu scorul general de 4-2.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lazio Juventus Torino Cupa Italiei
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close