Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio s-a calificat cu emoţii în sferturile de finală ale Cupei Italiei

Lazio s-a calificat cu emoţii în sferturile de finală ale Cupei Italiei

Lazio s-a calificat cu emoţii în sferturile de finală ale Cupei Italiei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    11 Ian 2012   •   10:55

Lazio a trecut prin mari emoţii pe teren propriu în faţa echipei de Serie B Hellas Verona, înainte de a câştiga cu 3-2 şi de a se califica în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Veronezii, antrenaţi de Andrea Mandorlini, fostul tehnician al celor de la CFR Cluj, au început mai bine, iar Bjelanovic ar fi putut deschide scorul încă din primul minut. Însă cei care au marcat primii au fost lazialii, prin fundaşul brazilian Andre Dias, care l-a învins pe Rafael cu puţin timp înainte de pauză cu o lovitură de cap.

Căpitanul Tommaso Rocchi a dublat avantajul echipei lui Eduardo reja în debutul părţii secunde, dar Hellas a revenit senzaţional, graţie golurilor marcate de Berrettoni şi D'Alessandro, ambii jucători intrând pe teren în repriza a doua.

Când meciul se îndrepta spre prelungiri, arbitrul Rocchi a acordat uşor o lovitură liberă pentru Lazio, în minutul 91, pe care brazilianul Hernanes a executat-o perfect, aducând victoria biancocelestilor.

Lazio, a treia echipă calificată în sferturi, după Juventus şi Siena, va juca în faza următoare împotriva câştigătoarei dintre AC Milan şi Novara.


×
Subiecte în articol: Lazio Roma Cupa Italiei
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close