Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio-Sampdoria 1-1 (7-6). Lazio ia ?Coppa Italia? după penaltiuri (VIDEO)

Lazio-Sampdoria 1-1 (7-6). Lazio ia ?Coppa Italia? după penaltiuri (VIDEO)

Lazio-Sampdoria 1-1 (7-6). Lazio ia ?Coppa Italia? după penaltiuri (VIDEO)
Sursa foto: lazio
14 Mai 2009   •   02:50

Pe un Stadio Olimpico de poveste, cu aproape 70 de mii de spectatori, Lazio şi Sampdoria şi-au disputat ?Coppa Italia?. Ambele formaţii câştigaseră trofeul de patru ori ăn istorie, dar acum acesta le asigură accesul direct în Cupa Uefa.
Lazio şi Sampdoria a ajuns în finala Cupei împotriva soţii, eliminând oponenţi mai titraţi-Juventus, respectiv Inter . Lazio a început în forţă şi era în avantaj după doar patru minute de joc.
Mauro Zarate a deschis scorul cu un şut în forţă de la marginea careului. Jucătorii de la Sampdoria s-au revoltat contra arbitrului deoarece credeau că jocul ar fi trebuit să fie oprit anterior pentru un fault asupra lui Giampaolo Pazzini.
Cu toate acestea, ei reuşesc să îşi revină relativ repede, iar egalarea vine la jumătate de oră, prin Pazzini.
Cu excepţia celor două goluri, niciuna din echipe nu a reuşit să îşi creeze o oportiunitate clară de gol în prima repriză.
A doua repriză o aduce pe Sampdoria mai hotărâtă în primele minute, dar fără rezultate. Lazio a răspuns şi ea prin atacuri care au reuşit să aducă însă doar cornere.

Finalul celor 90 de minute le-a găsit la acelaşi scor de egalitate. În prelungiri, ambele echipe erau conştiente că un moment de insipuraţie ar putea aduce cupa şi un loc în Europa League. Prudenţa însă a făcut să joace în expectativă, poarta fiind încercată doar prin şuturi de la distanţă.

Lazio a cerut un penalty în minutul 115, când Stephan Lichtsteiner a căzut după un contact cu Accardi, dar nu s-a acordat.

La penaltiurile de departajare, Sampdoria a început prost, cu vedeta Cassano şutând prost, iar Lazio a trecut în avantaj. Până când Rocchi a nimerit bara, ceea ce punea din nou formaţiile pe picior de egalitate. După şase lovituri consecutive reuşite, se aştepta greşeala unei formaţii pentru a şti câştigătoarea.
Hugo Campagnaro greşeşte pentru Samp, iar Dabo înscrie şi Lazio ia cupa.

Rezumat meci





Executare penaltiuri


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lazio Cupa Italiei europa league
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close