Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lazio-Torino 3-1, şi elevii lui Delio Rossi sunt în semifinalele Cupei Italiei (VIDEO)

Lazio-Torino 3-1, şi elevii lui Delio Rossi sunt în semifinalele Cupei Italiei (VIDEO)

Lazio-Torino 3-1, şi elevii lui Delio Rossi sunt în semifinalele Cupei Italiei (VIDEO)
Sursa foto: Tommaso Rocchi
23 Ian 2009   •   11:22

Lazio Roma este a treia echipă care se califică în semifinalele Cupei Italiei, după ce, miercuri, Sampdoria şi Inter reuşiseră acelaşi lucru. Formaţia din capitala Italiei a reuşit o revenire spectaculoasă în a doua repriză, fiind condusă la pauză cu scorul de 1-0. Cei care au semnat revenirea lazială au fost Pandev, Mauri şi Rocchi, scorul final de 3-1 ducând echipa în semifinalele competiţiei.
Meciul nu a început foarte spectaculos, deşi formaţia lui Delio Rossi şi-a arătat clar intenţiile ofensive. Chiar dacă au împins jocul în continuu către poarta lui Calderoni, lazialii nu au reuşit să provoace panică cu adevărat. De fapt, toată repriza s-a desfăşurat sub aceste auspicii: "Biancocelesti" atacând fără succes şi Torino rezistând datorită unui joc agresiv şi eficient. Deşi debutul meciului nu a fost foarte spectaculos, restul reprizei a fost foarte antrenantă, diferenţa fiind făcută de o gafă a portarului formaţiei din capitală. În minutul 29, Muslera nu a reuşit să respingă o centrare relativ uşoară venită de pe partea dreaptă a atacului lazial, mingea ajungând la Natali, care a "ciupit" un gol cu această ocazie, cu un şut uşor, trimiţând mingea în poarta goală din şase metri.
Dar, aşa cum îşi amintesc şi dinamoviştii, Lazio joacă mult mai bine în repriza secundă, iar Torino a simţit acest lucru pe propria piele. După fluierul arbitrului, ocaziile au început să curgă la poarta nefericitului Calderoni, care a încasat primul gol în minutul 49. Atunci, nou-intratul Pandev a trimis o torpilă care a explodat direct în poarta lui Torino. Repede, Mauri a marcat pentru 2-1 şi emoţiile din prima repriză începeau deja să dispară. Ocaziile au continuat pentru Lazio, care a avut două bare şi alte mari oportunităţi de gol. Gazdele de pe Stadio Olimpico din Roma au încheiat conturile în minutul 90, când Tommaso Rocchi a plasat foarte bine un şut pe lângă portarul lui Torino, iar scorul final nu arăta deloc emoţiile prin care trecuseră fanii laziali în prima repriză din cauza jocului şi în a doua din cauza ratărilor.
Lazio se poate concentra, acum, pe meciurile din Serie A, unde are cu 12 puncte mai puţin decât liderul Inter şi se află pe locul 7 în clasament.
Iată rezumatul meciului câştigat de Lazio:

Foto: www.sport.it
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lazio Roma Cupa Italiei
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close