Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lech - Juventus 1-1. Sezonul european al "Bătrânei Doamne", îngheţat la Poznan

Lech - Juventus 1-1. Sezonul european al "Bătrânei Doamne", îngheţat la Poznan

Lech - Juventus 1-1. Sezonul european al "Bătrânei Doamne", îngheţat la Poznan
02 Dec 2010   •   11:00

Artjoms Rudņevs a fost încă o dată coşmarul lui Juventus, golul său dovedindu-se suficient pentru o remiză care a ajutat Lech Poznan să se califice mai departe, pe cheltuiala "Bătrânei Doamne".

Lech a deschis scorul după 12 minute, când Artjoms Rudnevs, autor al unui hat-trick în partida tur, a trimis bine cu capul. Polonezii au dominat partida disputată în condiţii extrem de dificile, la minus zece grade şi pe zăpadă, până când Iaquinta a egalat cu şase minute înainte de final.

Rezerva lui Juventus, Alberto Libertazzi a ratat o ocazie imensă în ultimul minut, urmat de o lovitură de cap a lui Del Piero care a trecut la câţiva centimetri de bara laterală, astfel că torinezii şi-au luat adio de la Europa League.

Aflată la trei puncte în faţa lui Juventus, formaţia Lech Poznan şi-a asigurat locul doi în grupă cu o etapă înainte de final, având avantajul rezultatelor directe - sau mai exact spus al golurilor înscrise în deplasare -. "Bătrâna Doamnă" ocupă locul trei în grupa A din Europa League, fără înfrângere, însă şi fără victorie, remizând în toate cele 5 partide disputate până în prezent.

În ultima etapă, Juventus primeşte liderului Manchester City şi încearcă să îşi spele păcatele în faţa suporterilor, pe când Lech Poznan se deplasează la Salzburg unde va ataca primul loc în grupa A. Manchester City este şi ea calificată în următoarea rundă a competiţiei, după ce a învins cu 3-0 formaţia austriacă.

Clasament:
1. Manchester City - 10p
2. Lech Poznan - 8p
3. Juventus Torino - 5p
4. RB Salzburg - 2p

×
Subiecte în articol: europa league Juventus Torino
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close