Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Lech Poznan ? Udinese 2-2. Polonezii le-au stricat, în trei minute, sărbătoarea italienilor

Lech Poznan ? Udinese 2-2. Polonezii le-au stricat, în trei minute, sărbătoarea italienilor

Lech Poznan ? Udinese 2-2. Polonezii le-au stricat, în trei minute, sărbătoarea italienilor
Sursa foto: Quagliarella
19 Feb 2009   •   22:43

KKS Lech Poznan a reuşit să recupereze un handicap de două goluri şi a obţinut un rezultat de egalitate, pe teren propriu, cu Udinese Calcio, păstrând astfel şanse de a avansa în optimile de finală ale Cupei UEFA.
Zăpada de pe stadionul Miejski a pus în dificultate ambele echipe şi ocaziile au fost rare în prima repriză. Cele mai bune şanse de a deschide scorul le-au avut italienii, portarul gazdelor, Ivan Turina, oprindu-i rapid pe Gokhan Inler şi Quagliarella din a înscrie.
Repriza a doua a fost o cu totul altă poveste, iar în minutul 50 Fabio Quagliarella a transformat în gol centrarea din lovitură liberă a lui Gaetano D?Agostino. Udinese şi-a dublat apoi avantajul cinci minute mai târziu, când fundaşul Manuel Arboleda a trimis mingea în propria poartă.
Totuşi, sărbătoarea italienilor, care deja se gândeau la optimi, a fost stricată în ultimele zece minute ale partidei. În minutul 81, Lewandowski l-a găsit cu o pasă pe atacantul peruvian Rengifo, care şi-a trecut în cont al patrulea gol în Cupa UEFA în acest sezon. Trei minute mai târziu, Udinese nu a reuşit să respingă un corner, iar Arboleda şi-a spălat păcatele, înscriind şi lăsând calificarea să se decidă pe stadionul Friuli.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cupa UEFA Udinese
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close