Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Legenda vie a Romei: Francesco Totti, 20 de ani sub tricoul giallorosso

Legenda vie a Romei: Francesco Totti, 20 de ani sub tricoul giallorosso

Legenda vie a Romei: Francesco Totti, 20 de ani sub tricoul giallorosso
Sursa foto: asroma.it
28 Mar 2013   •   16:48

Căpitanul echipei AS Roma, Francesco Totti, spune că se simte ca la 20 de ani, în anul în care aniversează 20 de ani de la debutul în Serie A. El a debutat într-o deplasare la Brescia, în 1993, unde giallorossi s-au impus cu 2-0.

"Mulţumesc tuturor, prietenilor şi duşmanilor. Azi mă simt ca şi cum aş avea 20 de ani. Am 20 de ani în spate şi alţi 20 de ani în faţă", a spus atacantul campionilor mondiali din 2006, într-un mesaj video, preluat de ANSA.

Totti, acum în vârstă de 36 de ani, a evoluat în toată cariera sa doar la AS Roma şi spune că viitorul său este legat tot de cea mai iubită echipă din capitala Italiei.

"Il Capitano" a înscris 226 de goluri, ocupând poziţia secundă în ierarhia celor mai prolifici marcatori all time din Serie A, în care este depăşit doar de suedezul Gunnar Nordahl, cel care a evoluat în anii `50 pentru AC Milan şi AS Roma

Chiar dacă a ajuns la o vârstă la care mulţi alţii îşi pun ghetele-n cui, Totti se află într-o formă de zile mari în campionatul italian.

El a înscris cel de-al 226-lea gol în meciul cu Parma, câştigat de romanişti cu scorul de 2-0. Totodată,  acesta este al 11-lea gol al actualei stagiuni din peninsulă.

×
Subiecte în articol: AS Roma AC Milan Serie A
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close