Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor. AC Milan - Real Madrid 1-1. "Supravieţuitorii" italieni obţin un punct important

Liga Campionilor. AC Milan - Real Madrid 1-1. "Supravieţuitorii" italieni obţin un punct important

Liga Campionilor. AC Milan - Real Madrid 1-1. "Supravieţuitorii" italieni obţin un punct important
Sursa foto: ronaldinho
03 Noi 2009   •   23:35

Un 3-2 pe Santiago Bernabeu este un rezultat care obligă, iar AC Milan avea marţi datoria să arate că victoria din primul meci cu Real Madrid nu a fost un accident. Începutul meciului n-a arătat, însă, deloc bine pentru formaţia italiană. Lipsiţi de aportul lui Cristiano Ronaldo, madrilenii au reuşit să creeze deseori pericol, dar şuturile lui Sergio Ramos şi Benzema au trecut la o palmă de rădăcina barei. AC Milan a părut impotentă în atac, până în minutul 20 singura formaţie periculoasă fiind cea în alb. Seedorf a dat tonul unei aparente reveniri în minutul 25, iar "rossoneri" au fost la un pas de a marca, Pato fiind angajat bine de olandez dar ratând cu seninătate.
Pe contraatac, însă, Real a deshis scorul după o fază plecată chiar de la fostul "diavol roşu" Kaka. Brazilianul a şutat viclean, Dida a respins greşit şi Benzema a trimis printre picioarele acestuia în plasă. Scorul devenea 0-1 în minutul 30.
Egalarea a venit foarte repede. Doar patru minute mai târziu, Zambrotta a intrat cu mingea în careul Madridului, Pepe a respins cu mâna centrarea şi arbitrul a arătat punctul cu var. Ronaldinho a trimis o torpilă în vinclu, iar Milan revenea în joc. În minutul 37, echipa antrenată de Leonardo a mai înscris un gol, dar arbitrul a anulat reuşita lui Pato pentru un fault la Arbelona, la o fază confuză. Scorul a rămas, însă, 1-1, iar echipele s-au mulţumit cu rezultatul de pe tabelă până la pauză.
Ritmul bun de joc din prima repriză a rămas şi după pauză, iar AC Milan a fost mai prezentă în atac. Ocaziile nu au fost foarte mari, dar cele două echipe au reuşit să ducă frecvent mingea în careul advers, dându-le emoţii celor doi portari. Precizia atacanţilor la loviturile libere frecvente ale lui AC Milan a lăsat de dorit, în timp ce Kaka a trecut la doar puţin de ţintă cu un şut din afara careului în minutul 69.
Manuel Pellegrini nu agrea deloc situaţia de a lua doar un punct din două meciuri cu AC Milan, astfel că l-a aruncat în luptă pe simbolul Raul Gonzalez în locul tânărului Higuain, mult mai slab decât în meciul din week-end cu Getafe, în care marcase de două ori. Răspunsul lui Leonardo a fost unul pe măsură, el trimiţând pe teren un alt atacant bătrân, "Pippo" Inzaghi, în locul invizibilului Borriello. Cei mai importanţi marcatori din istoria competiţiilor europene încercau să încline balanţa într-o partidă foarte echilibrată. Cel care a fost aproape de a marca, însă, a fost Marcelo, brazilianul testându-l pe Dida în minutul 88 cu un şut excelent. Raul a trimis şi el o ghiulea la vinclu, dar nesigurul Dida a fost excelent exact atunci când era nevoie, în finalul de joc.
Au jucat echipele
AC Milan: Dida - Oddo, Nesta, Thiago Silva, Zambrotta - Seedorf, Pirlor, Ambrosini - Pato, Ronaldinho - Borriello
Real Madrid: Casillas - Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa - Xabi Alonso, L. Diarra - Kaka, Benzema, Marcelo - Higuain
Olympique Marseille - FC Zurich 6-1
Francezii de la Marseille au făcut instrucţie pe Stade Velodrome cu "cenuşăreasa" grupei C, învângând-o cu un scor care pare mai mult de tenis decât de fotbal. Pentru OM au marcat Aegerter (min 3, autorol), Abriel (11), Niang (51), Hilton (80), Cheyrou (87) şi Brandao (90), în timp ce pentru nefericiţii elveţieni a înscris Alphonse în minutul 31.
Situaţia în Grupa C
1. AC Milan - 7 puncte
2. Real Madrid - 7
3. Olympique Marseille - 6
4. FC Zurich - 3
Antena3.ro

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close