Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Anderlecht învinge "Urziceniul" Turciei, Sivasspor, cu 5-0. Vezi rezultatele (VIDEO)

Liga Campionilor: Anderlecht învinge "Urziceniul" Turciei, Sivasspor, cu 5-0. Vezi rezultatele (VIDEO)

Liga Campionilor: Anderlecht învinge "Urziceniul" Turciei, Sivasspor, cu 5-0. Vezi rezultatele (VIDEO)
Sursa foto: liga campionilor
29 Iul 2009   •   10:43

Patru partide s-au jucat marţi în preliminariile Ligii Campionilor, în turul al treilea, adică penultimul pas înainte de faza grupelor. Dintre rezultatele înregistrate, de departe cel mai surprinzător este Anderlecht - Sivasspor 5-0. Vicecampioana Turciei a fost caracterizată drept o echipă foarte disciplinată şi serioasă, asemănătoare cu formaţia lui Dan Petrescu. Turul din Belgia a fost, însă, un dezastru total.
Acesta nu este, însă, singurul rezultat ciudat într-o zi, probabil, neagră pentru pariori. Campioana din Kazahstan, Aktobe, a reuşit un rezultat de egalitate acasă cu Maccabi Haifa, Panathinaikos a pierdut destul de clar în Cehia, cu Sparta, iar Levski a remizat în Azerbaidjan, cu Baki.
Partida de la Bruxelles, dintre vicecampioanele Belgiei şi Turciei s-a încheiat cu un scor care înlătură orice dubiu pentru manşa secundă. Anderlecht s-a impus cu scorul clar de 5-0, datorită golurilor marcate de Sutter '17, '76, Boussoufa '22, Chatelle '32, Frutos '90, într-un meci care a părut decis încă de la început.

Rezultatele complete
Sparta Praga - Panathinaikos: 3-1
FK Baku - Levski Sofia: 0-0
FK Aktobe - Maccabi Haifa: 0-0
Anderlecht - Sivasspor: 5-0
Miercuri se mai joacă 11 partide, între care este şi meciul Şahtior Doneţk - FC Timişoara, reprezentând debutul oficial al lui Neluţu Sabău în Banat şi începutul "misiunii imposibile" de a aduce Liga Campionilor pe "Dan Păltinişanu". Alte partide de interes sunt Sporting Lisabona - Twente, Red Bull Salzburg - Dinamo Zagreb şi Celtic Glasgow - Dinamo Moscova (echipa lui Adrian Ropotan).
Antena3.ro

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close