Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor. Arsenal câştigă cel mai aşteptat duel al serii, Milan obţine dramatic o remiză la Amsterdam

Liga Campionilor. Arsenal câştigă cel mai aşteptat duel al serii, Milan obţine dramatic o remiză la Amsterdam

Liga Campionilor. Arsenal câştigă cel mai aşteptat duel al serii, Milan obţine dramatic o remiză la Amsterdam
de M.T.    |    02 Oct 2013   •   00:01

Arsenal Londra a câştigat cu 2-0 meciul de pe teren propriu cu Napoli, cel mai aşteptat duel al serii de marţi din Liga Campionilor.

Liderul din Premier League a rezolvat partida după doar un sfert de oră, germanul Mesut Ozil şi francezul Olivier Giroud înscriind pentru formaţia din nordul Londrei, care are punctaj maxim în grupa F după primele două etape.

În celălalt meci al grupei, la Dortmund, finalista din sezonul trecut, Borussia, a învins cu 3-0 pe Olympique Marseille. Polonezul Robert Lewandowski, de două ori, şi Marco Reus, au punctat pentru gazde, care pierduseră în urmă cu două săptămâni la Napoli.

În grupa H, la Amsterdam, Ajax a fost aproape de un succes important în faţa celor de la AC Milan, dar italienii au marcat în prelungiri, iar partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Gazdele au trecut în avantaj în minutul 90, prin reuşita fundaşului Stefano Denswil, pentru ca rossoneri să evite eşecul în al patrulea minut de prelungire, atunci când Mario Balotelli a transformat un penalty obţinut tot de el.

În aceeaşi grupă, FC Barcelona, fără Leo Messi, accidentat, s-a impus cu 1-0 la Glasgow, în faţa lui Celtic, graţie golului înscris de Cesc Fabregas.

Grupa G a produs singurul meci al zilei fără goluri, Zenit St. Petersburg - Austria Viena, în timp ce în Portugalia, Atletico Madrid şi-a continuat startul fulminant de sezon, reuşind să câştige cu 2-1 în faţa celor de la FC Porto.

Spaniolii au revenit de la 0-1, golurile lui Diego Godin şi Arda Turan anulând avantajul iniţial al gazdelor, adus de Jackson Martinez.

Rezultate Liga Campionilor

Grupa E: Basel - Schalke 0-1, Steaua - Chelsea 0-4

Grupa F: Arsenal - Napoli 2-0, Dortmund - Marseille 3-0

Grupa G: Zenit - Austria Viena 0-0, Porto - Atletico 1-2

Grupa H: Ajax - Milan 1-1, Celtic - Barcelona 0-1

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close