Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: FC Barcelona şi Bayern Munchen completează tabloul semifinalelor

Liga Campionilor: FC Barcelona şi Bayern Munchen completează tabloul semifinalelor

Liga Campionilor: FC Barcelona şi Bayern Munchen completează tabloul semifinalelor
de M.T.    |    10 Apr 2013   •   23:59

FC Barcelona şi Bayern Munchen completează tabloul semifinalelor din Liga Campionilor, după ce au reuşit să se califice între cele mai bune patru echipe ale Europei în urma meciurilor desfăşurate miercuri seară.

Astfel, ediţia din acest an a Ligii Campionilor va fi o afacere între echipele din Spania şi cele din Germania, Real Madrid şi Borussia Dortmund asigurându-şi marţi prezenţa în penultimul act al competiţiei.

Cu Lionel Messi pe bancă, din cauza accidentării suferite în meciul tur cu Paris St. Germain, terminat la egalitate, scor 2-2, FC Barcelona nu s-a regăsit şi a trecut prin mari emoţii înainte de a elimina liderul din Ligue 1.

Meciul de pe Camp Nou s-a încheiat tot cu o remiză, scor 1-1, dar Barca merge mai departe graţie golurilor marcate în deplasare.

După ce au ratat câteva ocazii importante în prima repriză, francezii au deschis scorul în minutul 50, prin Javier Pastore, şi au devenit favoriţi la calificare în acel moment.

A fost însă suficient ca Messi să intre pe teren pentru ca lucrurile să se schimbe. Câştigătorul ultimelor patru ediţii ale Balonului de Aur a creat o fază superbă cu 20 de minute înainte de final, iar Pedro a înscris golul care o trimite în semifinale pe Barcelona pentru a şasea oară la rând.

În celălalt meci al serii, la Torino, Bayern Munchen a trecut de Juventus cu 2-0, acelaşi rezultat înregistrat şi în meciul tur, graţie golurilor marcate în repriza a doua de Mandzukic şi Pizarro.

Pentru bavarezi, deja câştigători ai Bundesligii din punct de vedere matematic, va fi a treia prezenţă în semifinale în ultimele patru sezoane, echipa germană disputând în două rânduri şi finala Ligii Campionilor, în 2010 şi 2012, dar fiind învinsă de fiecare dată.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close