Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor, grupa C: Bursaspor, călcată în picioare la debut

Liga Campionilor, grupa C: Bursaspor, călcată în picioare la debut

Liga Campionilor, grupa C: Bursaspor, călcată în picioare la debut
15 Sep 2010   •   15:04

Prima apariţie în Liga Campionilor pentru Bursaspor a fost una  tristă, campioana Turciei fiind învinsă cu 4-0 de Valencia, chiar pe stadionul Ataturk.

Tino Costa a deschis scorul pentru Valencia cu un şut de la 25 de metri, în minutul 16, când a avut suficient şpaţiu pentru a-l executa pe Dimitar Ivankov. Spaniolii şi-au dublat avantajul cu patru minute înainte de pauză, când lovitura liberă executată de Costa a lovit bara transversală şi mingea a căzut în faţa lui Artiz Aduriz, care a trimis fără probleme cu capul.

Bursaspor a început rerpiza a doua mai bine, după introducerea pe teren a lui Sercan Yildirim şi a lui Turgay Bahadir, însă apărarea simbolică a turcilor a cedat în faţa lui Hernandez în minutul 68, când Valencia a înscris al treilea gol. Scorul final a fost stabilit în minutul 76, când rezerva Roberto Soladdo a alergat spre mingea trimisă de Pablo Hernandez şi a finalizat cu calm.

Manchester United - Glasgow Rangers 2-2
Umiliţi sezon trecut de Unirea Urziceni, scoţienii de la Glasgow au obţinut un punct memorabil pe terenul lui Manchester United, în primul meci din grupa C. Seara a fost marcată de accidentarea mijlocaşului Valencia de la Manchester, internaţionalul ecuadorian suferind ruptură la gleznă în repriza a doua. "Va lipsi tot sezonul", a spus cu amărăciune Alex Ferguson la finalul partidei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close