Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Manchester United ? Porto 2-2 / Villarreal ? Arsenal 1-1 (VIDEO)

Liga Campionilor: Manchester United ? Porto 2-2 / Villarreal ? Arsenal 1-1 (VIDEO)

Liga Campionilor: Manchester United ? Porto 2-2 / Villarreal ? Arsenal 1-1 (VIDEO)
08 Apr 2009   •   00:23

Mariano a înscris golul egalizator pe finalul partidei pe care FC Porto a disputat-o la Manchester, sfertul de finală dintre cele două echipe încheiindu-se cu scorul de 2-2.

Christian Rodrigues a deschis golul pentru oaspeţi, după mai multe ocazii create în primele minute, iar Wayne Rooney a interceptat o pasă la portar a lui Bruno Alves pentru a egala în minutul 15.

Cu cinci minute înainte de final, Carlos Tevez părea că a înscris golul victoriei pentru campioana en-titre, din şase metri, însă Mariano a dorit să le ofere ?diavolilor? un test dificil în partida retur.

Vedeţi golurile partidei aici



În cealaltă partidă a serii, englezii au fost cei care au reuşit să egaleze şi să obţină un rezultat crucial pentru retur. Emmanuel Adebayor a punctat spectaculos pentru Arsenal Londra în partida de la Villarreal, după pasa lui Cesc Fabregas, în minutul 66.

Villarreal a dominat prima repriză şi a intrat în avantaj la pauză, Marcos Senna înscriind de la peste 25 de metri. Arsenal a jucat însă altceva în mitanul secund şi atacantul din Togo a făcut un număr de magie care să ţină ?tunarii? în joc.

Vedeţi golurile partidei aici

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Manchester United Arsenal Londra
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close