Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Milan şi Barcelona au remizat fără goluri pe San Siro. Bayern a câştigat cu 2-0 la Marseille

Liga Campionilor: Milan şi Barcelona au remizat fără goluri pe San Siro. Bayern a câştigat cu 2-0 la Marseille

Liga Campionilor: Milan şi Barcelona au remizat fără goluri pe San Siro. Bayern a câştigat cu 2-0 la Marseille
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    29 Mar 2012   •   11:05

AC Milan şi FC Barcelona au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, desfăşurată pe Stadio San Siro.

Întâlnirea de la Milano nu s-a ridicat la nivelul meciurilor dintre cele două echipe din faza grupelor, în care s-au marcat în total nouă goluri.

Milan a fost interesată mai mult să-şi blocheze adversarul, ratând însă şi câteva ocazii importante, cele mai mari prin Robinho şi Ibrahimovic, în timp ce catalanii nu au prins o seară prea bună şi, în ciuda dominării teritoriale, nu au reuşit să înscrie, Alexis Sanchez, Xavi sau Messi irosind cele mai bune şanse de gol.

Barcelona ar fi putut primi un penalty în prima repriză, la un duel dintre Abbiati şi Alexis Sanchez, însă arbitrul suedez Jonas Eriksson a considerat că nu s-a petrecut nimic neregulamentar.

Faptul că Milan se declară mulţumită de rezultatul din această seară este cel mai mare premiu al nostru. Niciodată nu rezolvi un duel în prima manşă şi singurul lucru care ne-a lipsit a fost golul. Am fi meritat, pentru că am venit aici şi am încercat să jucăm un fotbal bun”, a spus Pep Guardiola, antrenorul deţinătoarei trofeului.

În celălalt meci al serii, Bayern Munchen a luat o opţiune importantă pentru calificarea în semifinale, după ce a reuşit să învingă cu 2-0, în deplasare, pe Olympique Marseille.

Mario Gomez a deschis scorul pentru bavarezi în finalul primei reprize, profitând şi de intervenţia defectuoasă a fostului portar rapidist Andrade, iar olandezul Arjen Robben a înscris cu 20 de minute înainte de sfârşitul partidei de pe Velodrome.

Meciurile retur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor voar avea loc săptămâna viitoare.


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close