Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor. Partizan - FC Rhyl 8-0, BATE Borisov elimină Makedonia Skopje. Vezi rezultatele

Liga Campionilor. Partizan - FC Rhyl 8-0, BATE Borisov elimină Makedonia Skopje. Vezi rezultatele

Liga Campionilor. Partizan - FC Rhyl 8-0, BATE Borisov elimină Makedonia Skopje. Vezi rezultatele
Sursa foto: rodionov
21 Iul 2009   •   23:27

Turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor s-a încheiat marţi seară pentru 18 echipe. Mai multe dintre echipe s-au impus într-o manieră categorică, iar cel mai dur scor a fost cel cu care campioana Bulgariei, Levski, a trecut de Sant Julia, 5-0 în retur şi 9-0 la general. Echipe precum Dinamo Zagreb, BATE Borisov, Sheriff Tiraspol şi Apoel Nicosia au obţinut şi ele calificarea.
Participantă şi în sezonul trecut în grupele Ligii Campionilor, echipa bielorusă BATE Borisov s-a calificat cu uşurinţă în turul al III-lea preliminar al competiţiei. Fosta adversară a Stelei, devenită cunoscută după ce a condus pe Juventus acasă cu 2-0 şi a încheiat la egalitate o partidă din sezonul trecut al Ligii, a învins şi în retur echipa FK Makedonija Skopje cu 2-0. Cum scorul din tur fusese acelaşi, tot pentru bieloruşi, aceştia s-au calificat în turul următor în competiţia dedicată campioanelor.
La Skopje scorul fusese 0-2, iar acest lucru le-a dat încredere celor de la BATE, care au fost, însă, nevoiţi să suporte o ofensivă totală a oaspeţilor în prima repriză a meciului de marţi. Calmi în apărare, însă, fotbaliştii din spaţiul ex-sovietic au muşcat pe contraatac atunci când au recuperat mingea. Ofensiva comandată de antrenorul macedonean Ilco Gjorgjioski nu a dat, însă, roade deşi determinarea echipei a fost la nivel maxim. Campioana Fostei Republici Yugoslave a Macedoniei a cedat iniţiativa după pauză şi pericolul s-a mutat la poarta lor. Cu toate acestea, golurile au venit foarte târziu. Sosnovski a deschis scorul în minutul 83, iar golul lui Rodionov, cel de care s-a temut Hagi cel mai mult atunci când Steaua a întâlnit pe BATE, a închis tabela la 2-0 în ultimul minut de joc. Golurile au venit într-un moment în care adversarii încercau, cu disperare, să atace, descoperindu-se în apărare.
BATE Borisov va întâlni în turul III preliminar una dintre echipele FK Ventspils (campioana Lituaniei) şi F91 Dudelange (campioana Luxemburgului).
Alte rezultate
Partizan Belgrad - FC Rhyl: 8-0 (în tur 4-0)
FK Baku - Ekranas: 4- 2 (2-2)
Sheriff Tiraspol - Inter Turku: 1-0 (1-0)
Levski - Sant Julia: 5-0 (4-0)
Dinamo Zagreb - Pyunik Erevan: 3-0 (0-0)
APOEL Nicosia - EB/Streymur: 3-0 (2-0)
Slovan Bratislava - Zrinjski: 4-0 (0-1)
Stabaek - FK Tirana 4-0 (1-1)
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor Dinamo Zagreb
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close