Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor, plină de surprize. Sheriff Tiraspol, Apoel şi Venstpils, la un pas de grupe!

Liga Campionilor, plină de surprize. Sheriff Tiraspol, Apoel şi Venstpils, la un pas de grupe!

Liga Campionilor, plină de surprize. Sheriff Tiraspol, Apoel şi Venstpils, la un pas de grupe!
Sursa foto: liga campionilor
05 Aug 2009   •   23:52

Calificarea-şoc a Timişoarei în dauna Şahtiorului lui Mircea Lucescu nu este singura mare surpriză a acestei seri în Liga Campionilor. Mai multe echipe cu experienţă în Ligă au fost eliminate de adversari modeşti, iar echipe necunoscute sunt la doar un tur distanţă de o prezenţă nesperată în grupele celei mai importante competiţii europene intercluburi. Performerele zilei sunt FK Ventspils (Letonia), Sheriff Tiraspol (Moldova) şi Apoel Nicosia (Cipru).
BATE Borisov a jucat anul trecut în grupele Ligii Campionilor şi s-a descurcat onorabil într-o grupă cu Real Madrid, Juventus şi Zenit Sankt Petersburg. Slavia Praga a jucat în urmă cu două sezoane în grupele Ligii şi s-a clasat peste Steaua, într-o grupă cu Arsenal şi FC Sevilla. Partizan este campioana Serbiei şi o echipă care are mereu aspiraţii mari. Toate aceste echipe au fost eliminate de outsideri, şi vor continua drumul în playoff-ul Europa League, împreună cu Şahtior Doneţk. Iată rezultatele complete de miercuri:
BATE Borisov - FC Ventspils 2-1 (în tur 0-1)
Levadia Tallin - Debrecen 0-1 (0-1)
FC Timişoara - Şahtior Doneţk 0-0 (2-2)
Slavia Praga - Sheriff Tiraspol 1-1 (0-0)
Partizan Belgrad - APOEL Nicosia 1-0 (0-2)
NK Maribor - FC Zurich 0-3 (3-2)
Stabaek - FC Copenhaga 0-0 (1-3)
Dinamo Moscova - Celtic Glasgow 0-2 (1-0)
Olympiakos Pireu - Slovan Bratislava 2-0 (2-0)
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close