Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Real Madrid învinge cu 3-2 pe Manchester City, după un meci de poveste

Liga Campionilor: Real Madrid învinge cu 3-2 pe Manchester City, după un meci de poveste

Liga Campionilor: Real Madrid învinge cu 3-2 pe Manchester City, după un meci de poveste
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    18 Sep 2012   •   23:58

Real Madrid a revenit după ce a fost condusă de două ori pe teren propriu de Manchester City şi a câştigat cu 3-2, în primul şoc din actuala ediţie a Ligii Campionilor.

Toate golurile partidei de pe Santiago Bernabeu s-au marcat în repriza a doua, în ultimele 22 de minute, asigurând un final de meci demn de această competiţie.

Dzeko a deschis scorul pentru campioana Angliei, după un contraatac iniţiat de Yaya Toure, însă madrilenii au egalat prin Marcelo, care l-a învins pe Hart cu un şut plasat de la marginea careului.

City a revenit în avantaj prin golul lui Kolarov, fundaşul sârb înscriind dintr-o lovitură liberă executată înşelător. Aproape imediat Benzema a făcut 2-2, iar Cristiano Ronaldo a adus victoria spaniolilor, profitând şi de o intervenţie greşită a lui Hart.

În celălalt meci din grupa D, în Germania, Borussia Dortmund s-a impus cu 1-0 în faţa olandezilor de la Ajax Amsterdam, unica reuşită a întâlnirii venind târziu, în minutul 87, atunci când Lewandowski a marcat pentru reprezentanta Bundesligii.

Surprizele serii au venit din grupa C, acolo unde Milan a confirmat momentul dificil pe care îl traversează printr-o remiză albă pe teren propriu cu Anderlecht, în timp ce Malaga, debutantă în grupele Ligii Campionilor, a câştigat clar, scor 3-0, cu Zenit St. Petersburg, prin golurile înscrise de Isco, de două ori, şi Saviola.

În grupa A, Porto a luat toate punctele la Zagreb, 2-0 cu Dinamo, iar PSG a început în forţă, cu un succes convingător, 4-1, obţinut acasă în faţa lui Dinamo Kiev.

Ibrahimovic a deschis scorul din penalty şi a devenit primul jucător care marchează pentru şase echipe diferite în Liga Campionilor, iar Thiago Silva şi Alex au decis practic meciul până la pauză. În partea a doua, oaspeţii au redus din diferenţă prin Miguel Veloso, dar Pastore a refăcut avantajul francezilor în ultimul minut.

Victorii scontate pentru favorite şi în grupa B, acolo unde Arsenal şi Schalke au învins în deplasare cu acelaşi scor, 2-1, în faţa lui Montpellier, respectiv Olympiakos Pireu.

Rezultate Liga Campionilor

Grupa A: Dinamo Zagreb - FC Porto 0-2, PSG - Dinamo Kiev 4-1

Grupa B: Montpellier - Arsenal 1-2, Olympiakos - Schalke 1-2

Grupa C: Malaga - Zenit 3-0, Milan - Anderlecht 0-0

Grupa D: Dortmund - Ajax 1-0, Real Madrid - Man. City 3-2

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close