Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Rubin Kazan câştigă pe terenul lui Dinamo Kiev. Noua echipă a lui Goian pierde acasă

Liga Campionilor: Rubin Kazan câştigă pe terenul lui Dinamo Kiev. Noua echipă a lui Goian pierde acasă

Liga Campionilor: Rubin Kazan câştigă pe terenul lui Dinamo Kiev. Noua echipă a lui Goian pierde acasă
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Iul 2011   •   11:05

Marţi seară au avut loc primele meciuri din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, fază a competiţiei în care a intrat şi FC Vaslui.

În derbyul serii, Rubin Kazan a reuşit să câştige cu 2-0 pe terenul lui Dinamo Kiev şi a luat o opţiune serioasă pentru calificarea în playoff. Ruşii au deschis scorul după doar şase minute, prin Kasaev, şi şi-au dublat avantajul la mijlocul reprizei secunde, când Natcho a transformat un penalty.

O altă surpriză s-a produs la Glasgow, acolo unde Rangers, noua echipă a românului Dorin Goian, a fost învinsă de suedezii de la Malmo. Unicul gol al partidei de pe Ibrox Park a fost marcat de Daniel Larsson, în minutul 18.

Polonezii de la Wisla Cracovia au făcut un pas important spre calificarea în playoff-ul Ligii Campionilor, după victoria cu 2-1 pe terenul campioanei Bulgariei, Litex Loveci, în timp ce RC Genk (Beglgia) a câştigat cu acelaşi scor întâlnirea de acasă cu Partizan Belgrad (Serbia).

Ekranas (Lituania) - BATE Borisov (Belarus) şi APOEL Nicosia (Cipru) - Slovan Bratislava (Slovacia) au fost singurele meciuri în care nu s-a marcat, în timp ce austriecii de la Sturm Graz au remizat în deplasare, scor 1-1, cu Zestafoni (Georgia).

Celelalte meciuri din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor vor avea loc miercuri seară, capul de afiş fiind confruntarea dintre Benfica şi turcii de la Trabzonspor.

Liga Campionilor, Turul 3 preliminar

Zestafoni (Georgia) - Sturm Graz (Austria) 1-1
Ekranas (Lituania) - BATE Borisov (Belarus) 0-0
APOEL Nicosia (Cipru) - Slovan Bratislava (Slovacia) 0-0
Litex Loveci (Bulgaria) - Wisla Cracovia (Polonia) 1-2
Dinamo Kiev (Ucraina) - Rubin Kazan (Rusia) 0-2
Glasgow Rangers (Scoţia) - Malmo FF (Suedia) 0-1
RC Genk (Belgia) - Partizan Belgrad (Serbia) 2-1
Twente Enschede (Olanda) - FC Vaslui (România) 2-0

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close