Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor. Salzburg şi Zenit au întors rezultatele din tur şi s-au calificat în playoff

Liga Campionilor. Salzburg şi Zenit au întors rezultatele din tur şi s-au calificat în playoff

Liga Campionilor. Salzburg şi Zenit au întors rezultatele din tur şi s-au calificat în playoff
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    07 Aug 2014   •   09:20

FC Salzburg şi Zenit St. Petersburg au evitat o eliminare prematură din Liga Campionilor, reuşind să câştige meciurile din manşa a doua a turului trei preliminar şi calificându-se în playoff.

Zenit a pierdut surprinzător meciul din Cipru cu AEL Limassol (0-1), dar s-a impus pe teren propriu cu scoul de 3-0, graţie golurilor marcate în repriza a doua de Rondon, Danny şi Kerzhakov, din penalty.

Şi Salzburg a întors rezultatul din tur, campioana Austriei urmând să joace în playoff după victoria cu 2-0 de pe teren propriu cu azerii de la Qarabag, care se impuseseră cu 2-1 cu o săptămână în urmă. Ambele golui ale învingătorilor au fost înscrise de Martin Hinteregger.

Surprizele nu au lipsit nici de această dată. Campioana Croaţiei, Dinamo Zagreb, a fost eliminată de danezii de la Aalborg, deşi câştigase în prima manşă cu 1-0, în deplasare. Nordicii au reuşit însă să se impună cu 2-0 în Croaţia, datorită dublei lui Anders Jacobsen, şi să se califice mai departe.

Şi cealaltă echipă din Danemarca prezentă în turul trei preliminar, FC Copenhaga, merge mai departe, după succesul cu 2-0 de pe teren propriu cu Dnepr (Ucraina).

În playoff va fi prezentă şi campioana Suediei, Malmo, care a câştigat cu 2-0 returul de acasă cu Sparta Praga, după ce cehii s-au impus în prima manşă cu 4-2.

Cu românul Cosmin Moţi integralist, Ludogorets Razgrad a remizat la Belgrad cu Partizan, scor 2-2, şi merge mai departe, datorită golurilor înscrise în deplasare, meciul tur terminându-se de asemenea la egalitate, 0-0.

Legia Varşovia a confirmat că victoria cu 4-1 din meciul tur cu Celtic nu a fost întâmplătoare, polonezii câştigând şi în Scoţia, scor 2-0, în timp ce Besiktas a trecut cu 3-1 de Feyenoord, graţie hattrickului lui Demba Ba, după ce se impusese şi în Olanda cu 2-1.

În playoff-ul Ligii Campionilor s-au mai calificat Apoel Nicosia şi Slovan Bratislava, în timp ce BATE Borisov, Standard Liege, Maribor şi Lille îşi asiguraseră prezenţa în această fază a competiţiei încă de marţi.

Rezultate Liga Campionilor, Turul trei preliminar


Marţi

BATE Borisov (Belarus) - Debrecen (Ungaria) 3-1, în tur 0-1
Panathinaikos (Grecia) - Standard Liege (Belgia) 1-2, în tur 0-0
Maccabi Tel Aviv (Israel) - Maribor (Slovenia) 2-2, în tur 0-1
Lille (Franţa) - Grasshopper Zurich (Elveţia) 1-1, în tur 2-0

Miercuri

Zenit St Petersburg (Rusia) - AEL Limassol (Cipru) 3-0, în tur 0-1
Apoel Nicosia (Cipru) - HJK Helsinki (Finlanda) 2-0, în tur 2-2
Malmo (Suedia) - Sparta Praga (Cehia) 2-0, în tur 2-4
FC Sheriff (Moldova) - Slovan Bratislava (Slovacia)  0-0, în tur 1-2
Besiktas (Turcia) - Feyenoord Rotterdam (Olanda) 3-1, în tur 2-1
FC Copenhaga (Danemarca) - Dnepr (Ucraina) 2-0, în tur 0-0
FC Salzburg (Austria) - Qarabag (Azerbaidjan) 2-0, în tur 1-2
Partizan Belgrad (Serbia) - Ludogorets Razgrad (Bulgaria) 2-2, în tur 0-0
Dinamo Zagreb (Croaţia) - Aalborg (Danemarca) 0-2, în tur 1-0
Celtic Glasgow (Scoţia) - Legia Varşovia (Polonia)  0-2, în tur 1-4

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close