Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Sant Julia este prima echipă calificată în turul II, şi întâlneşte Levski Sofia

Liga Campionilor: Sant Julia este prima echipă calificată în turul II, şi întâlneşte Levski Sofia

Liga Campionilor: Sant Julia este prima echipă calificată în turul II, şi întâlneşte Levski Sofia
Sursa foto: sant julia
08 Iul 2009   •   13:52

Bucurie mare pentru o echipă mică. Dacă pentru granzii Europei tururile preliminare nici nu fac parte din competiţia Ligii Campionilor, campioana Andorrei a obţinut o calificare de prestigiu pentru ea, în faţa echipei Tre Fiori din San Marino. Andorrezii vor juca în turul II preliminar al Ligii Campionilor, lor urmând să li se mai alăture o echipă miercuri, când Mogren şi Hibernians joacă meciul retur.
Avantaj înaintea returului pentru echipa care are ceva în comun cu campioana Europei, limba catalană: Sant Julia a reuşit un 1-1 important în tur, în San Marino, şi avea prima şansă înaintea celei de-al doilea meci. Totuşi, acasă nu au reuşit un rezultat mai bun, iar partida s-a încheiat cu acelaşi scor, 1-1. Gazdele au deschis scorul în minutul 39 prin Teixeira, dar Canarezza a stricat petrecerea andorrezilor în minutul 82, egalând situaţia şi trimiţând meciul în prelungiri. În cele din urmă, prima echipă care se califică într-un tur superior în acest sezon de Liga Campionilor s-a decis la lovituri de departajare, unde Sant Julia s-a impus cu 5-4.
Bucurie imensă pentru modesta echipă din Munţii Pirinei, dar misiunea din turul II este, sau cel puţin pare, imposibilă, adversarul fiind campioana Bulgariei, Levski Sofia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor tur preliminar
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close