Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Seară lipsită de surprize. Rezultatele primei manşe din turul trei preliminar

Liga Campionilor: Seară lipsită de surprize. Rezultatele primei manşe din turul trei preliminar

Liga Campionilor: Seară lipsită de surprize. Rezultatele primei manşe din turul trei preliminar
de M.T.    |    30 Iul 2013   •   23:59

Favoritele s-au impus pe linie în meciurile de marţi din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, printre acestea numărându-se şi Steaua, învingătoare cu 2-0 pe terenul lui Dinamo Tbilisi.

Fostă câştigătoare a competiţiei, în 1988, PSV Eindhoven a avut câştig de cauză în duelul cu vecinii belgieni de la Zulte Waregem, vicecampioana Olandei impunându-se cu 2-0 pe teren propriu, prin două goluri marcate în ultima jumătate de oră a partidei.

Olympique Lyon a avut un meci mai dificil decât se aştepta în faţa lui Grasshoppers Zurich, francezii câştigând doar cu 1-0, graţie reuşitei din repriza a doua a fundaşului sârb Milan Bisevac (foto).

O victorie la limită, tot cu 1-0, a obţinut şi Dinamo Zagreb, ţinută în şah pe propriul teren de campioana Moldovei, FC Sheriff. Golul izbăvitor pentru croaţi a venit în minutul 89, autorul său fiind Rukavina.

Cel mai clar succes al serii a aparţinut cehilor de la Viktoria Plzen, echipă care a câştigat cu 4-0 în Estonia, în faţa debutantei JK Nomme Kalju.

Victorie clară şi pentru campioana Kazahstanului, Shakhter Karagandy, învingătoare cu 3-0 în meciul de pe teren propriu cu KS Skenderbeu (Albania).

Formaţia ucraineană Metalist Harkov se poate considera aproape calificată în playoff, după ce a reuşit să se impună cu 2-0 în Grecia, în duelul cu PAOK Salonic, la care fostul rapidist Costin Lazăr a fost integralist.

Una dintre prezenţele exotice în faza grupelor de anul trecut, FC Nordsjaelland, are şanse mici să repete performanţa, vicecampioana Danemarcei pierzând partida de pe teren propriu cu Zenit St. Petersburg (0-1).

FC Basel şi Austria Viena au obţinut victorii identice, 1-0, în meciurile disputate acasă împotriva celor de la Maccabi Tel-Aviv (Israel), respectiv FH Hafnarfjordur (Islanda), întâlnirile retur anunţându-se extrem de interesante.

Liga Campionilor, Rezultate turul trei preliminar


Shakhter Karagandy (Kazahstan) - KS Skenderbeu (Albania) 3-0
Austria Viena (Austria) - FH Hafnarfjordur (Islanda) 1-0
JK Nomme Kalju (Estonia) - Viktoria Plzen (Cehia) 0-4
FC Basel (Elveţia) - Maccabi Tel-Aviv (Israel) 1-0
FC Nordsjaelland (Danemarca) - Zenit St. Petersburg (Rusia) 0-1
PAOK Salonic (Grecia) - Metalist Harkov (Ucraina) 0-2
PSV Eindhoven (Olanda) - Zulte Waregem (Belgia) 2-0
Dinamo Zagreb (Croaţia) - FC Sheriff (Moldova) 1-0
Olympique Lyon (Franţa) - Grasshoppers Zurich (Elveţia) 1-0

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close