Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Seară neagră pentru Real Madrid, Manchester City, AC Milan şi Arsenal

Liga Campionilor: Seară neagră pentru Real Madrid, Manchester City, AC Milan şi Arsenal

Liga Campionilor: Seară neagră pentru Real Madrid, Manchester City, AC Milan şi Arsenal
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    25 Oct 2012   •   00:06

Real Madrid şi Manchester City, echipele considerate marile favorite în grupa D, au pierdut miercuri seară în Liga Campionilor la Dortmund, respectiv Amsterdam, în timp ce AC Milan şi Arsenal au suferit de asemenea înfrângeri care le complică situaţia în privinţa calificării.

La Dortmund, Borussia a confirmat evoluţiile excelente din precedentele runde şi s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la Real Madrid, preluând totodată prima poziţie în grupă.

Lewandowski a deschis scorul pentru campioana Germaniei, dar Cristiano Ronaldo a egalat aproape imediat, stabilind rezultatul la pauză. Victoria gazdelor a fost adusă de golul înscris în repriza a doua de Schmelzer, cu un şut frumos de la marginea careului.

În celălalt meci din grupă, Manchester City a condus cu 1-0 la Amsterdam, graţie reuşitei lui Nasri, dar Ajax a întors meciul în favoarea sa şi a câştigat cu 3-1, prin golurile marcate de Siem de Jong, Moisander şi Eriksen. Englezii rămân cu un singur punct şi au şanse mici să meargă mai departe, în timp ce "lăncierii" continuă să spere la o prezenţă în optimi.

În grupa C, AC Milan îşi continuă forma dezamăgitoare din acest sezon, rossoneri fiind învinşi de Malaga, care a rămas singura echipă fără gol primit în Liga Campionilor. Andaluzii s-au impus cu 1-0, gol înscris de Joaquin, jucător care a ratat şi un penalty, în prima repriză.

În celălalt meci din grupă, la St. Petersburg, Zenit a obţinut prima victorie din actuala ediţie a competiţiei, 1-0 cu Anderlecht. Ruşii au punctat dintr-o lovitură de pedepasă, transformată de Kerzhakov cu 18 minute înainte de final.

Surpriză la Londra, acolo unde Schalke a învins cu 2-0 pe Arsenal şi a urcat pe primul loc în grupa B, în timp ce Olympiakos a obţinut primele puncte graţie succesului cu 2-1 de pe terenul lui Montpellier.

Rezultate normale în grupa A, acolo unde FC Porto s-a impus cu 3-2 pe teren propriu în faţa lui Dinamo Kiev şi şi-a păstrat astfel punctajul maxim, iar PSG nu a forţat mai mult decât a fost nevoie pentru a câştiga cu 2-0 la Zagreb.

Rezultate Liga Campionilor

Grupa A: FC Porto - Dinamo Kiev 3-2, Dinamo Zagreb - PSG 0-2

Grupa B: Arsenal - Schalke 0-2, Montpellier - Olympiakos 1-2

Grupa C: Zenit - Anderlecht 1-0, Malaga - Milan 1-0

Grupa D: Ajax - Man. City 3-1, Dortmund - Real Madrid 2-1


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close