Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Sporting Lisabona elimină FC Twente cu un gol dramatic pe final. Vezi rezultatele (VIDEO)

Liga Campionilor: Sporting Lisabona elimină FC Twente cu un gol dramatic pe final. Vezi rezultatele (VIDEO)

Liga Campionilor: Sporting Lisabona elimină FC Twente cu un gol dramatic pe final. Vezi rezultatele (VIDEO)
05 Aug 2009   •   13:15

FC Twente a fost eliminată din Liga Campionilor după ce a primit un gol dramatic pe finalul partidei cu Sporting Lisabona. Echipa lui Steve McClaren a remizat, 0-0, în prima manşă a întâlnirii cu Sporting, din turul trei preliminar al competiţiei, săptămâna trecută. În returul din Olanda au trecut doar două minute până când a fost spartă gheaţa, Douglas marcând pentru Twente.

Scorul a rămas 1-0 până în ultimele minute de prelungire, când portarul lui Sporting, Rui Patricio, a urcat în atac la un corner. Patricio a luat parte la un carambol în careul de şase metri, de unde fundaşul gazdelor Peter Wisgerhof a intrat cu mingea în poartă, aducând portughezilor un gol egalizator cât o calificare.

Panathinaikos a răsturnat un deficit de 1-3 din partida tur în întâlnirea cu Sparta Praga şi s-a impus cu scorul general de 4-3. Josu Sarriegi, Kostantinos Katsouranis şi Dimitrios Salpingidis au marcat pe rând în poarta cehilor, câştigând cu 3-0 meciul retur din Grecia.



Şi Maccabi Haifa a avut parte de o revenire incredibilă şi a reuşit să învingă Aktobe cu 4-3 şi să se califice în play-off-ul Ligii Campionilor. După un 0-0 în Kazahstan, Aktobe a început în forţă şi a obţinut un avantaj de trei goluri în manşa secund, graţie golurilor marcate rapid de Averchenko, Anton Chichulin şi Marat Kayrullin. Trecuseră doar 15 minute din meci, iar Maccabi a revenit senzaţional prin reuşitele semnate de Yaniv Katan, Eyal Golasa şi Vladimir Dvalishvili (2).



Altfel, Anderlecht şi-a apărat cu succes victoria cu 5-0 obţinută în Belgia, Sivasspor nereuşind decât un 3-1 în faţa belgienilor, pe teren propriu.

În ultimul meci al zilei, Red Bull Salzburg a mai făcut un pas spre grupele Ligii Campionilor, după ce a câştigat cu 2-1 pe terenul celor de la Dinamo Zagreb şi s-a calificat astfel în play-off cu scorul general de 3-2.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Liga Campionilor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close