Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Surpriză uriaşă pe Old Trafford. Serie incredibilă pentru Bayern

Liga Campionilor: Surpriză uriaşă pe Old Trafford. Serie incredibilă pentru Bayern

Liga Campionilor: Surpriză uriaşă pe Old Trafford. Serie incredibilă pentru Bayern
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    28 Sep 2011   •   00:04

FC Basel a produs surpriza serii în Liga Campionilor, după ce a întors un rezultat nefavorabil de două goluri şi a obţinut un egal, scor 3-3, pe terenul vicecampioanei Europei, Manchester United.

 
Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru echipa lui Sir Alex Ferguson, care conducea cu 2-0 încă din minutul 17, după dubla lui Danny Wellbeck. În startul părţii secunde, campioana Elveţiei a egalat în decurs de numai trei minute, graţie golurilor reuşite de Fabian Frei şi Alexandre Frei. Acesta din urmă a transformat un penalty cu un sfert de oră înainte de final şi i-a adus pe oaspeţi în avantaj, însă reuşita lui Ashley Young din minutul 90 a salvat un punct pentru „diavoli”.
 
Echipa care a învins Oţelul în primul meci al grupei C rămâne e primul loc, la egalitate de puncte cu Benfica, în timp ce Manchester United are doat două puncte după primele două etape.
 
În grupa A, Bayern Munchen a ajuns la al zecelea meci consecutiv în care nu primeşte gol, după ce s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-0 în faţa lui Manchester City. Ambele goluri ale bavarezilor au venit în prima repriză şi au fost marcate de golgheterul Mario Gomez. În cealaltă partidă a grupei, într-o atmosferă senzaţională pe San Paolo, Napoli a debutat cu dreptul acasă în Liga Campionilor şi a câştigat cu 2-0 întâlnirea cu Villarreal, prin reuşitele lui Hamsik şi Cavani, din penalty.
 
Cu Cristi Chivu titular, românul a fost schimbat în minutul 89, Inter Milano a obţinut a doua victorie consecutivă cu Claudio Ranieri pe bancă, 3-2 în deplasare cu TSKA Moscova. Nerazzurri au deschis scorul prin Lucio şi şi-au majorat avantajul după golul lui Pazzini. Gazdele au revenit senzaţional, graţie reuşitelor lui Dzagoev şi Vagner Love, însă argentinianul Mauro Zarate a adus toate punctele italienilor cu primul său gol pentru noua sa echipă.
 
Tot în grupa B, Tranzonspor a confirmat succesul de la Milano din prima etapă şi a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu cu Lille. Moussa Sow i-a adus pe francezi în avantaj, însă Colman a transformat un penalty în repriza a doua şi i-a menţinut pe turci pe prima poziţie în clasamentul grupei.
 
Cristiano Ronaldo, Kaka şi Karim Benzema au marcat golurile prin care Real Madrid a învins pe Santiago Bernabeu pe Ajax Amsterdam, în duelul dintre echipele care au câştigat împreună 13 Ligi ale Campionilor, în timp ce Olympique Lyon a obţinut o victorie scontată în faţa lui Dinamo Zagreb, scor 2-0.
 
Rezultate Liga Campionilor
 
Grupa A: Bayern Munchen - Man. City 2-0, Napoli - Villarreal 2-0
 
Grupa B: TSKA Moscova - Inter Milano 2-3, Trabzonspor - Lille 1-1
 
Grupa C: Man. United - FC Basel 3-3, Oţelul - Benfica 0-1
 
Grupa D: O. Lyon - Dinamo Zagreb 2-0, Real Madrid - Ajax 3-0.

 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close