Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Unirea Urziceni învinge Sevilla cu 1-0 şi se califică în primăvara fotbalului european (VIDEO)

Liga Campionilor: Unirea Urziceni învinge Sevilla cu 1-0 şi se califică în primăvara fotbalului european (VIDEO)

Liga Campionilor: Unirea Urziceni învinge Sevilla cu 1-0 şi se califică în primăvara fotbalului european (VIDEO)
Sursa foto: Unirea Urziceni Sevilla
24 Noi 2009   •   23:49

După două remize pe teren propriu în Liga Campionilor, ambele încheiate cu scorul 1-1, campioana României, Unirea Urziceni, a reuşit în această seară să obţină şi prima victorie pe tărâm românesc în grupele competiţiei, o victorie care îi sporeşte şansele de calificare în optimi.

Cu 5 puncte după patru etape, Unirea Urziceni a întâlnit pe teren propriu liderul grupei G, FC Sevilla, care şi-a asigurat calificarea deja în faza următoare a competiţiei. Ialomiţenii au profitat de o aparentă relaxare a spaniolilor şi au reuşit să se impună cu 1-0 în faţa andaluzilor.

Unicul gol al partidei a fost un autogol al lui Dragutinovici, care a trimis cu capul în propria poartă, în urma unei lovituri libere executate de Brandan. În urma acestei victorii, Unirea Urziceni rămâne pe locul doi în grupa G, iar un egal în ultima etapă, la Stuttgart, o va califica în optimile Ligii Campionilor, acolo unde nicio echipă românească nu a mai ajuns până în prezent.

Vezi golurile partidei aici



Min. 2 - Unirea deschide scorul, în urma unei faze fixe. Golul este însă anulat pentru un ofsaid la Bilaşco.
Min. 7 - Kanoute semnează prima mare ocazie a Sevillei, trimiţând în bara porţii lui Arlauskis, cu un şut din 5 metri.
Min. 18 - Sevilla mai "beneficiază" de o bară. Mingea cade pe transversala porţii lui Arlauskis şi apoi în faţa porţii, dar fundaşii Unirii îndepărtează pericolul.
Min. 44 - Konko oferă o lovitură liberă Unirii Urziceni, la 35 de metri de poartă. Brandan execută lung în careu, de unde Dragutinovici, nepresat de niciun ialomiţean, îl învinge pe Javi Varas, cu capul, de la 10 metri.



Au evoluat echipele:
Unirea Urziceni: 1. Arlauskis - 23. Bordeanu, 4. Mehmedovici, 6. Galamaz, 17. Brandan - 24. Maftei, 3. Ricardo - 9. D. Varga, 32. I. Apostol, 30. S. Frunză - 7. Bilaşco. Antrenor: Dan Petrescu.

FC Sevilla: 13. Javi Varas - 24. Konko, 3. Dragutinovici, 23. Lolo, 18. Fernando Navarro - 8. Zokora - 7. Jesus Navas, 17. S. Sanchez, 16. Capel - 12. Kanoute, 19. Negredo. Antrenor: Manuel Jimenez.


Clasamentul grupei G
1. Sevilla - 10p
2. Unirea - 8p
3. Stuttgart - 6p
4. Rangers - 2p


Alte rezultate
Grupa E
Debrecen - Liverpool 0-1 (N'Gog 4)
Fiorentina - Lyon 1-0 (Vargas 28-pen)

Grupa F
Rubin Kazan - Dinamo Kiev 0-0
Barcelona - Inter Milano 2-0 (Gerard Pique 10, Rodriguez 26)

Grupa G
Rangers - Stuttgart 0-2 (Rudy 16, Kuzmanovic 59)
Unirea - Sevilla 1-0 (Dragutinovic 44-autogol)

Grupa H
Arsenal - Standard Liege 2-0 (Nasri 35, Denilson 45)
AZ Alkmaar - Olympiakos Pireu 0-0

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close